ADA MALL predstavio svoju loyalty karticu za šoping u 70 prodavnica

ADA MALL shopping centar od utorka 04. maja kao poklon za dvogodišnju vernost svojim posetiocima i potrošačima uvodi Loyalty program. Reč je o jedinstvenoj kartici lojalnosti koja pruža mogućnost da uz nju kupujete na popustima u blizu 70 prodavnica, pritom osvajajući bodove prilikom svake kupovine. Skupljanjem bodova stičete pravo da preko sajta i mobilne aplikacije svoje bodove pretvarate u atraktivne poklone i vaučere za nove šoping avanture.

 

Uz BASIC I VIP ADA loyalty kartice ostvarujete pravo i na popuste do 25%. Samo u 2021. godini obezbeđeni su pokloni i vaučeri u vrednosti od 12 miliona dinara. Pravo na BASIC i VIP Ada loyalty karticu imaju punoletni državljani Republike Srbije.

 

Kako možete doći do loyalty kartice?
 
Registracija je moguća posredstvom sajta www.adamall.com/loyalty, mobilne aplikacije (Android i IOS) i na info pultu u prizemlju centra. Kartice preuzimate od naših promoterki poptpuno besplatno.

 

 

 

 

 
Nakon svake kupovine prikupljene račune treba da odnesete na info pult kako bismo ih skenirali i pretvorili u bodove na Vašoj loyalty kartici. Na portalu i mobilnoj aplikaciji otvarate online shop na kojem svoje bodove možete zameniti za atraktivne poklone, vaučere ili ulaznice za određene događaje i to potpuno besplatno. Bodovi se dobijaju registracijom računa po principu 1 bod = 120,00 RSD.

 

 
Za najlojalnije korisnike i potrošače, prikupljanjem 3000 bodova stičete pravo na VIP karticu moja nudi obilje dodatnih pogodnosti i popusta.
 
Za nestrpljive spisak popusta uz BASIC karticu otkrivamo na linku , dok VIP kartice omogućavaju popuste u radnjama o kojima više možete saznati na linku.
 
Kako funkcioniše program možete pročitati na linku 
Loyalty kartice su naš način da uzvratimo ljubav.
 
Očekujemo vas u Radničkoj 9 na Čukarici.
Jer u Adi dobijate više. Više popusta, Više poklona. Više ljubavi.

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: