Albinina nova dance verzija pesme “Tick-Tock”

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu ne prestaje da privlači pažnju, pa su do sada, osim njene numere, pohvaljeni i nastup i koreografija, kao i njena celokupna pojava. Albina će prve večeri izvesti „Tick-Tock“, a pesma ovom prilikom stiže i u remix izdanju.

Za ovu novu verziju zadužena je bila Stefy  De  Cicco. Reč je o dance/electronic senzaciji čiji su rad podržali David  GuettaTiësto i Laidback  Luke, a  njen  singl „Fiesta” našao se u Netflixovoj seriji „On My Block”. Time se Albina pridružila impresivnoj listi izvođača koji su ostvarili saradnju sa Stefy, među kojima je i Martin Jensen, DJ i producent čiji su hitovi do danas ostvarili stotine miliona streamova i  koji  je  sa  Stefy De  Cicco sarađivao na singlu „Day’N’Nite“, čiji Spotify streamovi premašuju 48 miliona.

Nakon održavanja Dore, moj tim i ja odlučili smo da se poigramo sa aranžmanom pesme za izvedbe tokom raznih gostovanja u koje smo želeli da uključimo žive instrumente, tako je nastala i vintage verzija. Ubrzo smo došli na ideju kako bi bilo lepo da uz izvornu verziju i već navedene akustične, snimljene uživo, publika može da čuje „Tick-Tock“ u još jednom obliku, koji bi svojom energijom bio bliži studijskom snimku. Kontaktirali smo Stefy De Cicco sa upitom za remix i na moje oduševljenje dobili potvrdan odgovor! Nadam se da će se publici svideti koliko i meni”, otkrila je Albina.

Albina će sa originalnom numerom „Tick-Tock“ nastupiti 18. maja pod rednim brojem 10.

Izdanje „Tick-Tock (Stefy De Cicco Remix)“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: KLIK

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: