Početna » Alex (Milica Popov Aleksić) odlučno staje na muzički pijdastal i već u prvom singlu ima SNAŽNU poruku za sve NARCISE

Alex (Milica Popov Aleksić) odlučno staje na muzički pijdastal i već u prvom singlu ima SNAŽNU poruku za sve NARCISE

by Lips&Heels
0 comment

Pesma „Egzorcizam“, čiji su stihovi u refrenu „Treba ti egzorcizam!“, donosi duboku poruku kroz metaforu.

Alex, kako sama pevačica kaže, koristi ovu pesmu kao sredstvo da govori o narcisoidnom poremećaju ličnosti i procesu oslobađanja od istog. Kroz svoju muziku, ona prenosi snažnu poruku o oslobađanju od negativnih uticaja i pritiska savremenog društva.

 

 

 

 

Alexina pozadina i inspiracija za muziku datiraju još iz detinjstva, budući da je potekla iz muzičke porodice. Očev rok bend bio je njen prvi dodir s muzikom, što je postavilo temelje za njenu sopstvenu karijeru. Od malih nogu sanjala je o muzici i pevanju, a sada, kroz svoj rad, ostvaruje te snove i postaje prava zvezda.

 

 

 

 

 

Iako je poznata po provokativnim fotografijama, Alex se ističe svojom posvećenošću i upornošću u radu na muzici. Ona je primer kako se talentom, radom i istrajnošću mogu postići veliki rezultati. Inspiraciju nalazi u drugim umetnicima poput Jelene Karleuše, čije ekstravagantno izražavanje umetničkog stvaralaštva deli i podržava.

 

Pesma „Egzorcizam“ nije samo muzičko delo, već i vizuelno iskustvo. Njen spot oslanja se na grčke simbole o nastanku narcisa, dodajući dubinu i slojevitost pesmi. Uz modran zvuk i atraktivan glas pevačice, ova pesma definitivno obećava postati veliki hit i lansirati Alex u zvezde.

 

 

 

 

 

Podržimo ovaj prvi singl Alex i zajedno uživajmo u njenoj muzici. Sa saznanjem da će biti još mnogo novih pesama, očekujemo da će njen talenat i kreativnost nastaviti da nas oduševljavaju i inspirišu.

 

FOTO: Privatna Arhiva

 

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta