Početna » “Back to Black”: Biografski film o Ejmi Vajnhaus stiže u domaće bioskope

„Back to Black“: Biografski film o Ejmi Vajnhaus stiže u domaće bioskope

by Lips&Heels
0 comment

Dolazi film koji će zasigurno oboriti s nogu sve ljubitelje muzike i istinskih životnih priča. „Back to Black“ donosi nezaboravnu priču o jednoj od najupečatljivijih pevačica svih vremena – Ejmi Vajnhaus.

Od njenih skromnih početaka do revolucionarnog studijskog albuma „Back to Black“, film nas vodi kroz njen život iz njene sopstvene perspektive. Inspirisan njenim duboko ličnim tekstovima, ovaj film ne samo da otkriva stvaranje muzičkog fenomena već i dubinu emocija koje su je definisale.

 

 

 

 

 

U glavnoj ulozi, Marisa Abela donosi ne samo izuzetnu glumačku interpretaciju već i dušu Ejmi Vajnhaus na veliko platno.

Premijera filma „Back to Black“ označava poseban događaj koji se ne propušta. Za sve ljubitelje Ejmi Vajnhaus, veče premijere neće biti samo filmski spektakl već i muzički doživljaj. Uz koncert dobrodošlice uz „Amy’s Houseband“, publika će imati priliku da se ponovo prepusti čarima njenih najvećih hitova i da oživi sećanja na jednu od najlegendarnijih pevačica svih vremena.

 

„Back to Black“ stiže u domaće bioskope od četvrtka, 9. maja, spremajući se da osvoji srca publike svojom emotivnom snagom i nezaboravnim prikazom života Ejmi Vajnhaus.

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta