Početna » „BEOGRADSKO PROLEĆE” 20. APRILA U MTS DVORANI. KONKURS ZA AUTORE POP I ZABAVNIH KOMPOZICIJA OTVOREN OD 26. FEBRUARA DO 15. MARTA

„BEOGRADSKO PROLEĆE“ 20. APRILA U MTS DVORANI. KONKURS ZA AUTORE POP I ZABAVNIH KOMPOZICIJA OTVOREN OD 26. FEBRUARA DO 15. MARTA

by Lips&Heels
0 comment

Nastavlja se tradicija održavanja prestižnog Festivala zabavne i pop muzike „BEOGRADSKO PROLEĆE“,  koji će ove godine biti održan 20. aprila, treći put , od obnavljanja 2022. godine, a konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija otvoren je od danas 26. februara do 15. marta.

 

Zainteresovani mogu da konkurišu  putem veb adrese prijava@beogradskoprolece.rs, a sve dodatne informacije o rađanju i istorijatu festivala, kao i o pobednicima obonovljenog festivala proših godina dostupne su i na sajtu www.beogradskoprolece.rs

Očekuje se da će poznati muzički festival, koji je posle dugog niza godina „ponovo rođen“ na mestu svoje kolevke, nekadašnje Dvorane Doma sindikata, i ove godine probuditi veliko interesovanje neafirmisanih autora, ali i već poznatih muzičkih imena.

Podsetimo, prošlogodišnji pobednik festivala glasovima publike bila je Tijana Bogićević sa kompozicijom „Krila od dima“, dok su drugo i treće mesto glasovima publike su odneli Adi Šoše i kompozicija „Pusto ostrvo“ i Isak Šabanović s numerom „Svakoj sam po nešto dao“.

Pre  tačno 63 godine – 17. aprila 1961. godine na sceni Dvorane doma sindikata, počeo je svoj glamurozni život tadašnji prestižni FESTIVAL ZABAVNE MUZIKE „BEOGRADSKO PROLEĆE“, koji je smatra se bio pandan tadašnjem Opatijskom festivalu, kao i Italijanskom festivalu u San Remu.

 

 

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta