Početna » Carly Rae Jepsen predstavlja album „The Loveliest Time”!

Carly Rae Jepsen predstavlja album „The Loveliest Time”!

by Lips&Heels
0 comment

Pop zvezda  Carly Rae Jepsen objavila je album pod nazivom The Loveliest Time” koji predstavlja nastavak prethodno objavljenog „The Loneliest Time”.

Novo izdanje sadrži 12 numera među kojima je i popularni singl „Shy Boy”. Muzičarka je prethodnu godinu provela na turneji i u studiju, prepravljajući kolekciju pesama napisanih za vreme teškog perioda izolacije. Rezultat saradnje sa uspešnim muzičkim producentima, među kojima su  Johan HillPatrik Berger i Kyle Shearer, donosi njeno najintrospektivnije izdanje do sada.

 

Nakon albuma „Dedicated” iz 2019. godine, kao i njegove B strane pod nazivom „Dedicated Side B”, Carly je dokazala publici neverovatnu mogućnost da sasvim uroni u svoj kreativni proces na B izdanjima, na kojima ima veću priliku da eksperimentiše sa svojim zvukom u različitim pravcima. Izdanjem „The Loveliest Time” čini to još slobodnije nego ikada ranije, šireći svoj višeslojni zvučni pejzaž koji je izgradila još 2015. godine albumom „Emotion”.

 

Izdanje „The Loveliest Time“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: KLIK

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00