DA LI STE SPREMNI ZA MMA BORBE U NULTOJ GRAVITACIJI?

Nakon najave da Iervolino Entertainment (IE) pokreće revolucionarnu kompaniju Space 11 za produkciju filmskih, TV i online sadržaja, kao i muzičkih i sportskih događaja u potpunosti snimljenih u svemiru, osnivač IE i proslavljeni producent Andrea Iervolino javnosti je predstavio i prvi Space 11 projekatGalactic Combat. Reč je o novom formatu borilačkih turnira u nultoj gravitaciji, po imenu MMA-ZERO G. Serijal će pratiti MMA borce tokom takmičenja u trajanju od 12 meseci, a najbolji među njima imaće priliku da budu prvi u istoriji koji će se boriti izvan granica Zemljine atmosfere. 

„Spektakl u vidu borbe u nultoj gravitaciji stvoriće nezaboravno iskustvo koje gledaoci neće želeti da propuste ni po koju cenu. Ovaj format ima za cilj da publici željnoj pomeranja granica pruži nešto jedinstveno i nesvakidašnje – a to je ono što je suština čitavog projekta Space 11. Naravno, u potpunosti smo posvećeni i testiranju naučnih tehnologija i metoda, za maksimalnu bezbednost svih učesnika tokom čitavog takmičenja”, rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač kompanija Space 11, Ievolino Entertainment i domaćeg Iervolino Studios.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Učešće u ovom takmičenju otpočeće ukupno 40 boraca iz celog sveta, koji će godinu dana trenirati i učiti da se bore u odsustvu gravitacije, kroz programe i kondicione treninge koji se koriste prilikom obučavanja astronauta. U toku obuke, 32 učesnika biće eliminisano, dok će samo njih osam dobiti šansu da učestvuje u glavnom MMA-ZERO G takmičenju, čiji će potpredsednik i promoter biti bivši MMA borac Džon Luis. 

 

Dramatična finalna borba poslednja dva takmičara koji ostanu u trci za titulu šampiona održaće se u svemiru – u posebno dizajniranoj kapsuli unutar specijalne rakete. Borba će trajati 90 minuta, koliko je letelici potrebno da obiđe krug oko Zemlje. 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: