Da li su ovo najinovativnije patike sa tri crte? Otkrijte tajnu ZX priče

Ko je dovoljno dugo u igri da pamti muzičku scenu sa kraja osamdesetih i početkom devedesetih zna da su se tada formirale prve prave rejv žurke u velikim hangarima širom Evrope i Amerike. Nešto mlađe generacije sigurno su slušale o popularnoj esid haus (acid house) muzici koja je tih godina bila sastavni deo zabave svih mladih, buntovnih ljudi željnih promena.

Celonoćno partijanje zahtevalo je udobnu obuću koja je svojim dizajnom i bojom privlačila pažnju i ostavljala jedinstveni pečat. Upravo je adidas ZX bio model koji je ispunjavao sve ove uslove i postao ikona muzičkih potkultura.

 

 

Pročitaj i: STIGAO JE ULTRABOOST 21 I SA SOBOM DONOSI NEVEROVATNU ENERGIJU

 

Može se reći da je od kada se prvi put pojavio na tržištu, pa do danas, ZX sinonim za nekonvencionalne, napredne inovacije, a adidas Original nastavlja sa iznenađenjima i predstavlja novo poglavlje čuvene franšize patika – ZX 2K Pure siluetu.

 

 

 

 

 

Izrađena od niza naizgled različitih delova, revolucionarna ZX 2K Pure silueta predstavlja savršen spoj nesvakidašnjih elemenata dizajna i estetskih detalja – od gornjišta presvučenog mrežicom, preko unakrsnog sistema vezivanja pertli, do čuvenog detalja – tri crte. Sve ovo postavljeno je na đon koji sadrži prepoznatljivu BOOST penu i petu sa TPU ojačanjem.

 

 

 

 

 

 

ZX 2K Pure patika pomera granice adidasovog dizajna i dolazi u četiri jedinstvene kombinacije boja. U prvoj varijanti prepliću se crna, siva i naradžasta, dok je druga opcija sa belom umesto crne. Treći model čini spoj bele, sive i kreč bele boje, a poslednja kombinacija spaja boju ćilibara sa bojom slonovače i krem belom.

 

 

 

 

 

 

Ovaj upečatljivi novi model predstavlja naredno poglavlje u senzacionalnoj ZXience priči koju je brend razvio istražujući neistraženo, upijajući sve one informacije koje su kao rezultat donele patiku koja pruža čisto zadovoljstvo.

 

Pročitaj i: LEGENDARNI MODEL ADIDAS ZX U NOVIM BOJAMA IZNENADIO SVE LJUBITELJE POP KULTURE

 

 

 

Više informacija o modelu potražite na adidas.com/ZX, ili zapratite @adidasOriginals i

#adidasZX.

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: