Foto: FFT

Discovery i Francuska teniska federacija nastavljaju saradnju na Rolan Garosu

Discovery i Francuska teniska federacija (FFT) danas su najavili novi petogodišnji sporazum kojim će Rolan Garos biti dostupan milionima obožavalaca širom Evrope. Novi ugovor iskoristiće Diskaverijevu jedinstvenu ponudu uključujući discovery+, Eurosport i njegovu široku mrežu besplatnih kanala širom Evrope, kako bi  Rolan Garos nastavio da povećava gledanost na najvažnijim svetskim teniskim tržištima.

 

Počev od 2022. godine, obnavljanjem prava na više platformi, produžiće se partnerstvo Francuske teniske federacije sa Eurosportom na više od 35 godina. Eurosport pokriva svaki turnir Rolan Garosa još od 1989.

 

 „Naš odnos sa Rolan Garosom traje dugi niz godina i za to vreme smo kao pouzdan partner Francuske teniske federacije neprekidno obezbeđivali sve veću gledanost i angažman. Naša pokrivenost je velika zahvaljujući stručnosti i najinovativnijim tehnologijama. Obnovljenim dugoročnim partnerstvom sa Francuskom teniskom federacijom, nastavićemo iz godine u godinu da prenosimo tenis svetske klase sa Rolan Garosa milionima obožavalaca širom Evrope“, rekao je Andrew Georgiou, predsednik Eurosport-a i Global Sports Rights & Sports Marketing Services.

 

Žil Moreton, predsednik Francuske teniske federacije dodao je da je zajednički cilj ovog partnerstva da se svim evropskim navijačima ponudi jedinstveno iskustvo sa Rolan Garosa.

 

Zahvaljujući originalnom sadržaju, prenosima uživo i nenadmašnim analizama, Eurosport je tokom ovogodišnjeg Rolan Garosa povećao publiku na svojim digitalnim platformama. U toku ove nedelje, Eurosport je izvestio o značajnom rastu publike iz godine u godinu na svojim platformama širom Evrope, sa dvocifrenim porastom striminga u velikom broju zemalja, uključujući Poljsku (+122%) , Španiju (+58%), Rusiju (+35%), Veliku Britaniju (+24%), Italiju (+23%) i Holandiju (+12%).

 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “Discovery i Francuska teniska federacija nastavljaju saradnju na Rolan Garosu

Оставите одговор

%d bloggers like this: