FOTO: Eurosport

DISCOVERY I TENIS AUSTRALIJA POSTIGLI SU NOVI DESETOGODIŠNJI DOGOVOR O PRENOSU AUSTRALIJAN OPENA

Discovery Sports biće ekskluzivni partner Australijan Opena za Evropu do 2031. Novi ugovor o partnerstvu sa  Tenis Australija (Tennis Australia) počinje naredne godine i uključuje prava na prenose linearnim i digitalnim putem širom Evrope. Dugoročni sporazum produžiće saradnju Eurosporta sa prvim kalendarskim grend slem turnirom, koja traje više od 25 godina, tačnije od prvog prenosa, 1995. godine.

U sklopu novog desetogodišnjeg sporazuma, Discovery će iskoristiti svoje već uveliko poznate kanale, platforme i brendove, uključujući Eurosport i svoj striming servis discovery+, kako bi Australijan Open, doveo pred što brojnije gledaoce.

 

Osim prenosa teniskih mečeva, Discovery će u saradnji sa vodećim telom zaduženim za tenis u Australiji, raditi i na kreiranju širokog spektra lifestyle sadržaja i zabave, kako bi publici približio turnirsku atmosferu, ali i podelio raznovrsne priče van terena. 

 

Eurosport će, takođe u okviru ovog partnerstva, imati ekskluzivna prava u Evropi na prenos  ATP turnira u Adelejdu.

 

Endru Georgiu (Andrew Georgiou), predsednik Discovery sporta istakao je da novim partnerstvom sa Autralijan Openom, jačaju prijateljstvo i nastavljaju zajednički rad na teniskom dragulju.

 

 “Publici koja uživa u grend slem događajima na našim platformama, donosimo veliko nasleđe i iskustvo u izveštavanju, pokrivajući sve priče koje su važne, kako na terenu, tako i van njega. Proširenjem našeg odnosa sa Australijan Openom, na dugoročnoj osnovi, znači da možemo da idemo još dalje, koristeći u potpunosti Discovery globalne kanale, platforme i brendove, uključujući Eurosport i naš striming servis, kako bi dopreli do nove publike, sa novim i različitim pričama i odigrali još veću ulogu u razvoju turnira”, izjavio je Georgiu.

 

Kreg Tili (Craig Tiley ) generalni direktor Tenis Australija i direktor turnira, dodao je da Eurosport više od 25 godina donosi najbolji sadržaj sa Australijan Opena i da se raduje proširenju ovog istorisjkog partnerstva.

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: