Discovery pokreće discovery + novi globalni striming servis

Discovery Inc. objavio je da je globalni početak rada discovery + striming platforme zakazan za 4. januar 2021. u SAD-u.

Novi servis rezultat je saradnje sa kompanijom Verizon, čiji će korisnici moći da odaberu 12-mesečnu pretplatu za discovery +. Lansiranje platforme je počelo u prvih 25 zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Irsku, Indiju.

Potpisivanjem ugovora Discovery i Verizon započinju saradnju koja podrazumeva korišćenje discovery+ sadržaja u zemljama širom sveta putem kućnih i mobilnih uređaja.

 

Prilikom lansiranja u SAD-u, discovery + će imati dosad najveću ponudu sadržaja od bilo kog novog striming servisa, pre svega predvođen širokim spektrom ekskluzivnih serija popularnih širom sveta, strastvenih serijala u kojima Discovery brendovi imaju jaku lidersku poziciju (lifestyle; dom i hrana; priče o istinitim zločinima; paranormalni fenomeni; avantura i istorija; kao i nauka, tehnologija i životna sredina i niz visokokvalitetnih dokumentarnih filmova.

Verizon će ubrzati usvajanje discovery + platforme u SAD-u ekskluzivnom ponudom koja će novim korisinicima omogućiti uživanje u originalnim sadržajima.

 

„Poslednje dve godine veoma metodično radimo na tome da sve naše strateške prednosti uključimo u lansiranje discovery +, uključujući distribuciju i oglašavanje u celom svetu, svetsku klasu ponude kvalitetnih brendova, autentičnih ličnosti i najveću biblioteku sadržaja, kao i širok spisak ekskluzivnih programa.

 

Sa discovery + koristimo globalnu priliku da postanemo lideri u formatima bez scenarija nudeći domaćinstivama sadržaj koji je stvaran, drugačiji, održiv.

 

Verujemo da je discovery + savršen dodatak svakom striming portfoliju i ne bismo mogli da budemo uzbuđeniji što smo partneri sa Verizonom i što smo doneli ovaj neverovatan sadržaj njihovoj bazi kupaca”, rekao je David Zaslav, predsednik i CEO Discovery Inc.

 

U Americi će discovery+  na jednom mestu ponuditi više od 55.000 epizoda iz preko 2.500 kako novih, tako i onih već legendarnih serijala iz svog čuvenog portfolija koji čine: HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Travel Channel, Discovery Channel i Animal Planet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kao deo novog partnerstva, discovery + će po prvi put okupiti vrhunski dokumentarni sadržaj sa A&E,  HISTORY Channel i Lifetime kanala iz svog portfolija, produbljujući svoju lidersku poziciju u sferi zabavnog dokumentarnog programa.

Takođe, po prvi put, discovey+ nudi sve na jednom mestu, od BBC programa o prirodi, nauci i istoriji kao što su emisije Planet EarthBlue PlanetFrozen Planet, do američke emisije A Perfect Planet.

 

Pored 25 ključnih tržišta na kojima će u narednoj godini biti lansiran discovery+, a koja podrazumevaju zemlje Skandinavije, Holandiju, Italiju i Španiju, striming platforma će zaživeti i na tržištu Latinske Amerike, kao i u delovima Azije.

 

U evropskim zemljama u kojima će platrforma biti lansirana tokom 2021, discovery + biće podržan i od strane Eurosporta, njegovim premijum i lokalno relevantnim sadržajima koji podrazumevaju teniske Grend slem turnire, biciklistička takmičenja, zimske sportove, fudbal, kao i moto sport. 

 

 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

2 thoughts on “Discovery pokreće discovery + novi globalni striming servis

Оставите одговор

%d bloggers like this: