Đoletova svakodnevica #12 – Povratak starim životnim navikama

Pozdrav za sve drage čitaoce portala „Lips&Heels”, javljam vam se ponovo u 12. izdanju „Đoletove svakodnevice” koja na red dolazi ovog petka iz razloga što nisam stigao da realizujem „Đoletov klub prijatelja”.

Imam i razloga zbog čega je to tako – naime, desilo se to da sam posle nekoliko meseci pauze konačno počeo da zarađujem. Onih nekoliko meseci koliko nisam zarađivao, roditelji su me ubeđivali da se vratim starom poslodavcu jer su bili sigurni da će me ponovo primiti. Iako sam ranije uporno tvrdio da ne želim da mu se vratim dok ne završim sa master studijama na mom fakultetu, ipak sam odlučio da na njihov predlog popustim. I – bili su i te kako u pravu.
Razlog zbog čega sam se vratio mom starom poslodavcu i poslu pisca poručenih fakultetskih radova je taj što su mi bile potrebne pare za sve moje hedonističke potrebe, počev od finansiranja druge godine za moje master studije, pa sve do ostalih sporednih potreba. Roditelji su bili u pravu i zaista sam ponosan na tu činjenicu, kao i na triviju da sam prvu godinu master studija završio sa šest desetki i dve osmice. Doduše, nisam uspešan kao moj drug iz Beograda Vojislav Gligorovski, koji je dva fakulteta završio sa svim desetkama, ali sam među najuspešnijim studentima u mom gradu, bez obzira na zamerku što se na mojim master studijama uče samo osnovne stvari.
Dogovaramo se sada ja i moj poslodavac bolje nego ikada, videćemo kako će ići dalje…
U svakom slučaju – trebalo bi da se i ubuduće ovako družimo – jedan petak da dajem „Đoletovu svakodnevicu”, drugi „Đoletov klub prijatelja”. Što se ove druge rubrike tiče, imao sam odabranog gosta i sve dogovoreno, ali, upravo navedene obaveze su me sprečile u realizaciji, Obećavam vam da će narednog petka upravo sve to biti realizovano.
Što bi rekao pokojni Milovan Ilić Minimaks – Ćao, nema više (za danas)!
____________________
Autor:
Zovem se Đorđe Vesković.                                                 
Rođen sam divnog 2. septembra 1995. godine u Sremskoj Mitrovici. Trenutno se nalazim na master studijama za strukovnog poslovnog informatičara. Uživam u slušanju dobre i kvalitetne muzike, gledanju filmova i serija, praćenju sportskih događaja, i, naravno – pisanju.
Roditelji su mi od malena govorili da imam talenat za pisanje, pa sam rešio da po ko zna koji put taj talenat podelim sa vernim čitaocima odgovarajućih portala na kojima želim da promovišem svoj rad. Uživam i u sreći, druženju i suncu. Veliki sam kolekcionar svih mogućih vrsta fizičkih nosača zvuka i stare štampe.
Uvek se žalim kada mi neko uzme stvar za koju prvi poželim da je imam u svom posedu. Takođe, veliki sam ljubitelj svih blagodeti tehnike izumljenih na kugli zemaljskoj.

 

 

Newsletter Form

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор