Đoletova svakodnevica #18 – Oslobađanje od stresa

Pozdrav dragim čitaocima portala Lips&Heels, ponovo vam se javljam! Razmišljao sam da li da javim urednici portala da li da budem pošteđen ili ne, ali odlučio sam ipak nešto da napišem iako mi se ništa epohalno nije dogodilo u ovih sedam dana.

 

Pre svega vredi da napomenem da sam se, zbog studentskih obaveza, a i zbog nagomilanog stresa, odlučio vratiti normalnom životu i rasteretiti sve ono što mi je donosilo stres i brige. Jedna od tih briga su bile u mojim tekstovima više puta spominjane Fejsbuk Dragi Bravo grupe.

Bio sam i u moderatorskom timu pojedinih grupa, ali, odlučio sam da izađem iz svih tih grupa kako bih se posvetio svojim hobijima, studentskim obavezama, i, što je još bolje — normalnom životu. Nisam više želeo da učestvujem u nezdravom takmičenju na temu „ko će imati popularniji post?”, ništa nije bilo kako sam zamišljao, ali je bilo izuzetno zabavno tokom tog perioda.

Stekao sam i mnogo novih prijatelja, što je druga pozitivna strana tih grupa. Međutim, ostalima nisam bio zanimljiv i bio sam obično među antipopularnima. Nisam mogao da podnosim da jedan dan budem sa novinskim člankom na listi najpopularnijih iza drugog člana, a drugi dan da budem ispred.

Smetalo im je to što sam ozbiljan, a namerno sam bio takav zato što sam jedinu svoju inferiornu duhovitost pokazao na sajtu RTVForum gde sam pre četiri godine bio banovan jer admini i moderatori nisu mogli da me trpe zbog takvog ponašanja.

 

 

Pročitaj i: VERNI PRATILAC- STRES

 

 

Međutim, svoju utehu, kao i uvek, nalazim u uređivanju sajta Sve nostalgično kao i u pisanju fakultetskih radova (sada sam na pauzi po pitanju tog posla) i u pripremanju posla za drugu godinu master studija u Sremskoj Mitrovici.

U grupi od 13 ljudi, koliko nas ima tamo, možeš da dođeš do punog izražaja što ne važi samo za mene već i za ostale koji su sa mnom na master studijama. Uskoro bih trebalo da počnem da se bavim i digitalnim marketingom u jednoj lokalnoj firmi specijalizovanoj za tu oblast, pa ću tu zarađivati više u odnosu na poručene radove za faks (ne smem da otkrivam cenu zbog toga što je držim kao poslovnu tajnu, ali ću vam otkriti da će cena biti po projektu). I, tako sam se oslobodio zadatog haosa.

 

Nisu grupe sa 15000 članova za ljude koji rade po ceo dan bez prestanka. Te grupe su više za one koji rade samo jedan posao osam sati, pa narednih 16 provode u opuštanju. Za one koji rade više posla odjednom, najmanje dva, nema odmora pa je zato najbolje da se takve osobe oslobode svega onoga što ih ometa u koncentraciji. Možda se neki neće pronaći u mojim rečima, ali, podneću ja i kriitke.

 

U svakom slučaju, budite mi pozdravljeni do sledećeg petka, kada budem imao neku novu temu za vas.
______________________
Autor:
Zovem se Đorđe Vesković.                                                 
Rođen sam divnog 2. septembra 1995. godine u Sremskoj Mitrovici. Trenutno se nalazim na master studijama za strukovnog poslovnog informatičara. Uživam u slušanju dobre i kvalitetne muzike, gledanju filmova i serija, praćenju sportskih događaja, i, naravno – pisanju.
Roditelji su mi od malena govorili da imam talenat za pisanje, pa sam rešio da po ko zna koji put taj talenat podelim sa vernim čitaocima odgovarajućih portala na kojima želim da promovišem svoj rad. Uživam i u sreći, druženju i suncu. Veliki sam kolekcionar svih mogućih vrsta fizičkih nosača zvuka i stare štampe.
Uvek se žalim kada mi neko uzme stvar za koju prvi poželim da je imam u svom posedu. Takođe, veliki sam ljubitelj svih blagodeti tehnike izumljenih na kugli zemaljskoj.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRTPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: