Đoletova svakodnevica #19 – Izražaj u 300 reči

Dragi čitaoci portala „Lips&Heels”, dobrodošli u najnoviju „Đoletovu svakodnevicu”. Pre svega, mogu da kažem da me prošlog petka nije bilo zbog obaveza koje sam imao sa roditeljima na selu, bilo mi je nezgodno da se organizujem na dve adrese prilikom prenosa mog laptopa… Ni sada nije baš neka zgodna situacija, ali, snašao sam se iako sam sada u gradu.

 

Ne bih da se ponavljam po pitanju toga kako nisam u mogućnosti da se družim sa čitaocima i čitateljkama onako kako sam zamislio, ali, stvarno sam u velikom u haosu ovih dana! Imao sam razne neformalne obaveze, kako oko sajta „Sve nostalgično”, tako i oko nekih sasvim drugih abitnih stvari tipa: „Kreiraj vizuelni identitet”, „Idi na praksu u agenciji za digitalni marketing” i sl.

 

 

Pročitaj i :ĐOLETOVA SVAKODNEVICA #16 – PIŠEM DOK PADA NOĆ…

 

Ona obaveza po pitanju pisanja poručenih fakultetskih radova je potpuna klasika u mom životu, od nje za sada jedino živim, iako sam šefa zamolio da se primiri posle 18. decembra, što je i saslušano.

 

Tako je to u životu mom. Zapostavio sam i obaveze oko svojih master studija. Bukvalno sam se šokirao kada sam čuo da seminarski rad treba da završim do 21. decembra! Stiću ću ja da se organizujem, nikakav problem, ali, najveća greška mi je što sam za to saznao tek 18. decembra! A i moja visoka škola je prilično haotično organizovana, ne zna se ni ko je od profesora poprilično aktivan u dostavi materijala, a ko ne, mogu da se pohvalim i činjenicom da sam kod profesora iz domena predmeta iz ekonomije i menadžmenta Dragana Dukića bio jedini prisutan na sastanku preko platforme Zoom. Drugi zbog svojih obaveza nisu mogli da se loguju! Zaista haos!

 

 

Pročitaj i: ĐOLETOVA SVAKODNEVICA #18 – OSLOBAĐANJE OD STRESA

 

 

 

Ostali profesori nam samo dostavljaju materijale, ne prave nikakve grupne onlajn konsultacije…

 

U svakom slučaju, imam ja još dosta ideja koje želim da realizujem, ali to će sačekati neke srećne dane…

 

Budite mi pozdravljeni! Vaš Đole!

____________
Autor:
Zovem se Đorđe Vesković.                                                 
Rođen sam divnog 2. septembra 1995. godine u Sremskoj Mitrovici. Trenutno se nalazim na master studijama za strukovnog poslovnog informatičara. Uživam u slušanju dobre i kvalitetne muzike, gledanju filmova i serija, praćenju sportskih događaja, i, naravno – pisanju.
Roditelji su mi od malena govorili da imam talenat za pisanje, pa sam rešio da po ko zna koji put taj talenat podelim sa vernim čitaocima odgovarajućih portala na kojima želim da promovišem svoj rad. Uživam i u sreći, druženju i suncu. Veliki sam kolekcionar svih mogućih vrsta fizičkih nosača zvuka i stare štampe.
Uvek se žalim kada mi neko uzme stvar za koju prvi poželim da je imam u svom posedu. Takođe, veliki sam ljubitelj svih blagodeti tehnike izumljenih na kugli zemaljskoj.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRTPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: