Dočekali smo novi James Blake album!

Dugo očekivani album „Friends That Break Your Heart“ u koji nas je James Blake uvodio već neko vreme konačno je tu! Dvanaest novih pesama našle su se na prvom studijskom izdanju ovog pevača, producenta i multiinstrumentaliste u poslednje tri godine, a prethodio mu je nadaleko uspešan album „Assume Form“.

„Ovo mi je omiljeni album do sada. Znam da se to verovatno očekuje od mene da kažem, budući da sam ga ja stvorio i svi artisti to misle za svoje poslednje izdanje, ali sada zapravo jeste tako“, govori James Blake o „Friends That Break Your Heart“.

Uvid u album pre njegovog izlaska danas dali su nam singlovi „Say What You Will“„Life Is Not The Same“ i „Famous Last Words“, kada je predstavljen i cover artwork, izuzetno značajan za ovo izdanje. Na njemu su blisko radili James i umetnik Miles Johnston, sa ciljem da prikažu sve emocije koje teku kroz 12 numera.

Današnjem studijskom albumu prethodilo je Covers EP izdanje, na kome je Blake u svojoj izvedbi predstavio značajne naslove poznatih izvođača, a posebno se izdvojila njegova verzija pesme „Godspeed“, koju u originalu izvodi Frank Ocean.

Izdanje „Friends That Break Your Heart“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: KLIK

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: