Doziraj buđenje po svojoj meri

Proleće budi najuzbudljiviju energiju i spremnost da u dnevne izazove svakog jutra uplivamo inspirisani, a za to nam je, pored toplih, sunčanih dana potrebna i prava doza prve jutarnje kafe. Baš ta prava doza krije se u Grand Black’n’Easy velikom pakovanju, spremnim da svako naredno jutro pretvori u jutro po meri vašeg užitka!

Ako se po jutru dan poznaje, onda se savršeno jutro poznaje po omiljenoj šolji punoj turske kafe koja će za tili čas razbuditi sva vaša čula i pokrenuti dan. Većina ljudi se ujutru užurbano sprema za radni dan, pa je taj prvi jutarnji sat „rezervisan“ za peglanje, šetanje psa pre posla ili spremanje doručka. Svima koji žive „u petoj brzini“ dobro je poznato koliko je taj prvi gutljaj kafe dragocen. 

 

Bilo kako bilo, znamo koliko je svaki trenutak jutra značajan, a uz Grand Black’n’Easy – pravu tursku kafu, spremnu za minut, ostaje vam više vremena da uživate u njenom ispijanju.

 

Od sada vam novo veliko pakovanje od 160g omogućava samostalno doziranje, a dovoljno je za čak 20 šoljica prave turske kafe! Originalna kesa dolazi u dugotrajnoj kutiji, koja čuva pun ukus i aromu ove kafe od otvaranja do poslednjeg grama. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitaj i: UŽIVAJTE U CELOM RADNOM DANU KAO U PRODUŽENOJ PAUZI ZA KAFU!

 

 

Dok se voda u ketleru greje, sada možete da sipate u šolju dozu kafe baš po vašoj meri. Prelijte je vrućom vodom, promešajte i već sa prvim gutljajem ova kafa daće vam dobru energiju.

 

 

Dozirajte svako jutro prema meri svog ukusa, zadovoljstva i navika i poklonite sebi više trenutaka čistog hedonizma na početku svakog dana.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “Doziraj buđenje po svojoj meri

Оставите одговор

%d bloggers like this: