Dragana Mićalović: Pauze na snimanju koristim za druženje sa njim

Samsung Galaxy S serija pametnih telefona poznata je kao lider u oblasti displeja i kamera, pa je tako najnoviji Galaxy S21 Ultra pametni telefon zapao za oko korisnika svojim impresivnim karakteristikama. Ono što kameru Galaxy S21 Ultra pametnog telefona izdvaja od drugih telefona svakako je najnaprednija veštačka inteligencija (AI) koju je ikada posedovao neki Galaxy pametni telefon. 

 

Samsung Galaxy S21 Ultra oduševiće vas mnogim inovativnim profesionalnim alatima poput, do sada neviđenog, Portrait Mode režima rada, AI mogućnosti unapređenja snimaka i 8K rezolucije filmskog kvaliteta. Uparite ih sa zapanjujuće moćnim kamerama nove generacije i učinite svoje fotografije umetničkim delima, a svoje video snimke pravim filmovima. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefon S21 Ultra koristi i naša poznata glumica Dragana Mićalović, koja ističe da se na pauzama snimanja ne odvaja od njega.

 

 „Njegova fantomski crna boja ujedno je i moja omiljena – asocira me na misteriju pozorišne atmosfere i prigušena svetla teatra. Kamera od 108MP beleži i najsitnije detalje, čak i u takvim uslovima“, rekla je Dragana Mićalović. 

 

 

 

 

 

 

 

Bacite pogled na ono što sledi u nastavku i saznajte kako će novi Galaxy S21 Ultra, od svakog trenutka vaše svakodnevice, kreirati posebnu priču.

 

Selfi bez konkurencije

 

Svi mi volimo da snimamo više selfija pre nego što odaberemo onaj pravi. Ekspresno brisanje nedovoljno dobrih fotografija uz Galaxy S21 Ultra odlazi u istoriju, jer sada na raspolaganju imate prednju kameru od 40 MP i mogućnosti koje podržava AI, pa će vas ova kamera uvek prikazati u najboljem izdanju. 

 

Optimizacija selfija na Galaxy S21 Ultra pametnom telefonu odvija se u dva jednostavna, ali važna koraka. Najpre, prednja kamera osnažena veštačkom inteligencijom identifikuje lica, segmentira detalje na fotografiji i stvara prirodna unapređenja za tren oka. U drugom koraku, AI ističe prirodnost elemenata na licu poput očiju, kože i kose, stvarajući balans koji odgovara okruženju u kojem se nalazite, kako bi vaši selfiji izgledali savršeno prirodno i bez utiska preteranog sređivanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmski portreti 

 

Ukoliko okrenete kameru na drugu stranu, na Samsung Galaxy S21 Ultra dočekaće vas čak četiri vrhunske kamere, odnosno ultraširoka kamera od 12MP, širokougaona kamera od 108MP i dve telefoto kamere od 10MP. Uz ovakav arsenal i unapređeni Portrait mode režim rada, savršeni portreti su zagarantovani.

 

Za razliku od selfija, ova opcija radi u pet koraka, pri čemu AI prepoznaje i segmentira lica i razdvaja ih od pozadine. Zatim se stvara Matte Map, pomoću kojeg AI ističe detalje u kosi i na licu, dok istovremeno procenjuje dubinu kadra, kako bi svaki portret bio savršen po svim kriterijumima.

 

Poezija u pokretu

 

Volite da snimate posebne trenutke poput uživanja u moru, koncerte, igre sa najmilijima, kućnim ljubimcima ili zabave sa prijateljima? Sada uz mogućnost snimanja u 8K rezoluciji, možete svoj život pretvoriti u svojevrstan film, a sebe i svoje bližnje u glavne likove.

 

Video snimci nikad nisu bili tako očaravajući, kao ni prizori noćnog neba i zvezda koje sada možete i dodatno osetiti uz Super Resolution Zoom do čak 100x. Ako ste noćna ptica, zvezdano nebo zasigurno neće biti vaš jedini motiv za pravljenje fotografija. Uz noćni režim rada možete uhvatiti živopisne boje, bez obzira na to koliko je okruženje mračno. 

 

 

 

 

 

 

Za više informacija kliknite na link za Galaxy S21 Ultra, kako biste otkrili dodatne detalje odličnih kamera koje ovaj pametni telefon poseduje. 

 

 

Iskoristite i novi Samsung loyalty program unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefiti Samsung loyalty programa nisu ograničeni brojem korišćenja i može ih imati isključivo vlasnik premijum Samsung uređaja, kao što je Galaxy S21 Ultra, i do dve godine nakon aktivacije korisničkog naloga.

 

Više informacija na – KLIK

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRTPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: