Dunja Jovanić otkrila kako da postignete prirodni make-up look

Trenutno najpopularnija domaća influenserka Dunja Jovanić, zvanično je otvorila KIKO Milano MAKE-UP MARATON, gde je kao prvo zaštitno lice ovog brenda u Srbiji, sa prisutnima podelila savete kako se postiže prirodni glam izgled. 

„Volim da izgledam sveže i jednostavno – da koža izgleda prirodno. Često izađem iz kuće samo sa malo tena, maskarom i sređenim obrvama“, rekla je Dunja i dodala da i na drugima najviše voli da vidi ovakav look. „Sviđa mi se kada devojke koriste šminku kako bi naglasile svoju lepotu i crte lica, a ne kako bi se zamaskirale. Znate onaj momenat kada vidite devojku i jednostavno vam je prelepa, a ne znate zašto. Sva je nekako slatka – ne znaš da li se umila ili se zaljubila“, rekla je Dunja kroz osmeh. 

 

Za takav izgled, Dunja preporučuje dobru, ali ne pretešku podlogu, senku u jednoj boji, maskaru i nezaobilazni hajlajter i sjaj za usne. 

 

 

 

 

U priči o omiljenim make-up proizvodima, društvo Dunji Jovanić pravio je naš proslavljeni šminker Dragan Vurdelja, a oboje su se složili da je pored šminke neophodno imati dobru energiju i osmeh na licu, jer onda sve izgleda mnogo bolje. 

 

 

 

 

„Nekada vidite devojke sa dve različite obrve ili dva različita ajlajnera, ali kada se nasmeju, to se manje vidi“, rekao je Vurdelja i dodao da je nova KIKO Milano A Holiday Fable kolekcija baš po njegovoj meri, jer svi proizvodi poseduju pravu dozu sjaja, pogotovo u vreme proslava i praznika. „Volim kada make-up sija, nekako podiže raspoloženje i meni i osobi koju šminkam. Za svakodnevni izgled, pod tim podrazumevam fino presijavanje usana, tena i senki, bez teških pigmenata i neprirodnih nijansi“, zaključio je on. 

 

FOTO: Benny Gaši

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: