Essence DISNEY PRINCESS KOLEKCIJA :Jednom davno…

Hrabra i snažna princeza koja se s vernim prijateljima upušta u avanture i bori za sve što je dobro – ovo je  čarolija Disney-a, koji je fascinirao mnoge od ranog detinjstva. A takva je i Essence kolekcija Disney  Princess. 

 

Disney Princess palete senki 

Dovoljan je brz pogled na nazive nijansi senki: inspirisale su ih snažne osobine izvanrednih Disney  princeza Ariel i Snežane. Svaka od dve paleta opisuje priču i život princeze čije ime nose kroz svojih 14  visoko pigmentovanih nijansi: nežne nude nijanse i intenzivna crvena za Ariel, hladne smeđe i zelena sa  efektom pahuljice za Snežanu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disney Princess lash princess maskara  

Jednom davno, postojale su … popularne lash princess maskare, koje su dobro poznate iz redovnog  asortimana, u njihovim fantastičnim haljinama princeza – i bajkovitom dizajnu! Zahvaljujući “Snow White”  false lash effect maskari, trepavice dobijaju duljinu i dramatičan volumen s efektom veštačkih trepavica.  “Ariel” false lash effect vodootporna maskara pravi je izbor za aktivan životni stil – lako se nosi sa sportom i suzama radosnicama. 

 

 

 

 

 

 

 

Disney Princess četkice 

Sa dve mekane sintetičke četkice za senku sa dizajnom popularnih princeza, make-up očiju iz snova je lakše postići nego ikad pre. Četkica za senku sa siluetom Snežane idealno upija pigmente senki i raspoređuje ih po kapku. Blendanje je ključno – a sa “Ariel” četkicom za blendanje osiguran je brz, besprekoran rezultat. 

 

Krajem novembra princeze Ariel i Snežana stižu na prodajna mesta Dm-drogerije

 

 

 

 

 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRTPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: