Essence noviteti : HELLO, GOOD STUFF!

Savršen odabir za sve koje vole da njihov make up bude jednostavan, prirodan i delotvoran! Novi proizvodi imaju najmanje 90% prirodnih sastojaka koji neguju kožu i daju joj prirodan izgled. A sve pod motom „Čista lepota“.

Svi proizvodi u ponudi su vegan i ne sadrže mikroplastiku, parabene, silikone, PEG veze ili mineralno ulje. Jer ono što je dobro za prirodu, dobro je i za tebe i tvoju kožu! Iskreno, lako i zabavno jer tačno znaš što dobijaš!

 

HELLO, GOOD STUFF! TONIRANA BEAUTY KREMA

 

Jedna za sve! Nova TONIRANA BEAUTY KREMA iz HELLO, GOOD STUFF! Linije sa 90% prirodnih sastojaka vešto naglašava individualnu lepotu svake kože. Nežno tonirana, hranljiva dnevna krema s prirodnim

ekstraktom cveta kaktusa, hijaluronskom kiselinom i glicerinom pruža vlagu tokom 24 sata, čini da male nepravilnosti na koži nestanu i lako se blenda. Tekstura je izuzetno mekana na koži i toliko lagana da ćeš je jedva osetiti. Veganski proizvod.

DIN. 549 

 

 

 

 

 

 

HELLO, GOOD STUFF! PRAJMER ZA LICE

 

Primer s prirodnim sastojcima koji intenzivno neguje kožu i produžuje trajnost mejkapa? Nema problema ako je tu HELLO, GOOD STUFF! PRIMER ZA LICE sa 98 % prirodnih sastojaka. Formula bez silikona s prirodnim uljem semenki konoplje, vrednim ekstraktom aloje vere, glicerinom i hijaluronskom kiselinom pruža koži optimalnu vlagu i brzo se upija.

Rezultat: savršeno negovana i osvežena koža s mekim sjajem, koja je u potpunosti pripremljena za omiljeni puder koji će nakon ovog primera trajati i trajati…Veganski proizvod.

DIN. 519

 

 

 

 

 

 

 

 

HELLO, GOOD STUFF! SERUM ZA LICE

 

Želiš li besprekoran ten? Upravo to ti garantuje ovaj HELLO, GOOD STUFF! SERUM ZA LICE! Njegova formula bez silikona s ekstraktom ananasa sastoji se od 97 % prirodnih sastojaka i daje intenzivnu vlagu, ostavljajući iza sebe prekrasan sjaj i nežan miris ananasa. 

Veganski proizvod.

DIN. 619

 

 

 

 

 

 

 

HELLO, GOOD STUFF! 3U1 SPREJ ZA FIKSIRANJE

 

Koža na tvom licu sigurno neće hteti da propusti ovaj hidratantni HELLO, GOOD STUFF! 3 U 1 SPREJ ZA FIKSIRANJE s prirodnim ekstraktom lubenice. Samo jedan pritisak na pumpicu spreja omogućava ti da voćna mirisna formula hidrira tvoje lice, postavlja šminku na mesto i osvežava kožu. Sadrži 90% prirodnih sastojaka i nema silikona. Veganski proizvod.

 

DIN. 399

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “Essence noviteti : HELLO, GOOD STUFF!

Оставите одговор

%d bloggers like this: