Glass Animals ne žele razgovor, žele samo ples!

Godinu dana nakon globalnog hita „Heat Waves“, koji je osvojio srca publike, ali i svetske top liste, oksfordski sastav Glass Animals predstavlja novi singl pod nazivom I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance). Numeru prati i muzički spot koji, u retro stilu, prenosi pozitivnu energiju pesme i naprosto tera na ples.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Razgovarati je odlično, nemojte me pogrešno shvatiti, ali ova pandemija je naterala mnoge od nas da introspektivno pogledamo sami u sebe na način na koji do sada verovatno nismo. Neizvesnost, nemogućnost izlazaka i stvaranja novih sećanja su učinili da duboko kopamo po prošlosti. Odnosi su se promenili, neka prijateljstva su zamenjena, a samopouzdanje je iskrivljeno. Proveo sam dosta vremena pričajući sa svojim psom, ali još više vremena u razgovoru sa samim sobom, što me je držalo budnim noćima. Moji prijatelji i porodica su radili isto. Voleo bih da ljudi isključe svoje uređaje, puste ovu pesmu, zatvore oči i konačno uživaju u trenutku, priča kantautor i producent Dave Bayley.

Ovo je prvo muzičko izdanje nakon hvaljenog albuma „Dreamland“ u kom je dominantan osećaj energičnosti i električnog raspoloženja u godini koja je označila prekretnicu u radu ovog četvoročlanog benda. Tim albumom su napravili svoj mali svet u kom su živeli prethodnih godinu dana, a „I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance)“ nas vodi dalje u neka nova muzička putovanja.

Izdanje „I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance)“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: KLIK

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: