HONOR lansirao Ultra Fusion tehnologiju fotografije sa četiri kamere

Globalni tehnološki brend HONOR lansirao je Ultra Fusion tehnologiju fotografije sa četiri kamere, implementiranoj na HONOR Magic3 seriji u Kini. Kao flegšip smart telefon sa najnovijom tehnologijom, serija HONOR Magic3 dobila je priznanje i od potrošača na kineskom tržištu. Tržišni udeo kompanije HONOR porastao je na 16,2%, čime je postignut neviđen oporavak koji je dostigao skoro najviši nivo u istoriji kompanije HONOR.

Redefinisanje standarda fotografije sa Ultra Fusion tehnologijom fotografije sa četiri kamere za postizanje punog fokusa prilikom HD snimanja

 

HONOR se udružio sa vodećim svetskim tehničarima za istraživanje i razvoj i ključnim stručnjacima u oblasti algoritama za snimanje kako bi obezbedio snažnu tehničku podršku sistemu za snimanje iz serije HONOR Magic3. Filozofija kompanije HONOR je snimiti trenutke koji odražavaju stvarnost, kao i da korisnicima obezbedi boju za njihovu inspiraciju. U svetlu toga, HONOR je posvećen unapređenju budućeg razvoja mobilnih telefona, uključujući unapređenje osnovnog kvaliteta slike i optimizaciju scenarija kako bi se obezbedilo jedinstveno iskustvo fotografisanja i snimanja. Platforma HONOR Image Engine i inovativna Ultra Fusion fotografija sa četiri kamere predstavljaju novo poglavlje kada je reč o fotografisanju i snimanju, omogućavajući korisnicima da izraze svoje emocije, misli, stavove i osećanja koristeći moć tehnologije.

 

Fusion fotografija postala je rastući trend za sisteme za obradu slike na pametnim telefonima, budući da je prostor za poboljšanje hardvera za slikanje ograničen malim dimenzijama pametnih telefona. Uprkos tome što je tehnologija fuzije fotografija doživela veliki napredak, moć fuzije između više kamera i softverskog algoritma nije u potpunosti ostvarena. HONOR Ultra Fusion fotografija sa četiri kamere će to da reši.

 

Uz 1x zoom, HONOR Ultra Fusion fotografija sa četiri kamere spaja kameru u boji i jednobojnu kameru. U širokougaonom fokusnom opsegu, dolazi do fuzije glavne kamere u boji i ultraširokougaone kamere, dok se u telefoto fokusnom opsegu inteligentno koriste glavna kamera u boji i telefoto kamera, čime se postiže HD iskustvo snimanja.

 

 

 

 

 

Senzor kamere u boji i monohromatski senzor kamere AI Fusion

 

Za pametne telefone, veličina senzora kamere utiče na jasnoću slika. Kako pametni telefoni postaju sve tanji i lakši, izazovi koji uključuju veličinu senzora i debljinu telefona postaju sve teži za rešavanje. Kako bi se osiguralo da se kvalitet slike unapredi bez povećanja veličine senzora, serija HONOR Magic3 nudi rešenje fuzije između senzora boje i monohromatskog senzora, pri čemu senzor boje obezbeđuje poboljšanu ekspoziciju i žive boje, a monohromatski senzor visoke definicije pruža bolju teksturu i detalje.

 

Da bi se prevazišao problem usklađivanja dve fotografije dobijene pomoću dva senzora, serija HONOR Magic3 pruža AI rešenje za fuziju, obezbeđujući usklađivanje nivoa piksela uz ispravljanje paralakse sa dvostrukim sočivom i poboljšanje stope uspeha fuzije slike. Sa inteligentnom tehnologijom fuzije kompanije HONOR, jasnoća slike se povećava za 18%, a unos svetlosti za 13%, obezbeđujući zadivljujuće slike sa živopisnim detaljima za uživanje korisnika.

 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: