Početna » IGOR SIMIĆ „SVE MI DUGUJEŠ“ -Nova pesma o emotivnoj rastrzanosti između strasti i morala

IGOR SIMIĆ „SVE MI DUGUJEŠ“ -Nova pesma o emotivnoj rastrzanosti između strasti i morala

by Lips&Heels
0 comment

Igor Simić harizmatični pevač, specifičnog, prepoznatljivog glasa, koji je odavno osvojio publiku i radijske stanice svojim mnogobrojnim pesamama, ovoga puta predstavlja novu pesmu pod nazivom „Sve mi duguješ“.

Tekst pesme potpisuje Stefan Ćulafić – Džordži, muziku Bojan Vasić i Džordži, aranžman Bojan Vasić, a spot je režirao Andrej Kalenić (uz Luku Đuđu Vladisavljevića).

 

 

 

 

 

 

„ Veliko mi je zadovoljstvo da vam konačno predstavim svoju novu pesmu. Ona je produkt jedne divne saradnje između ljudi sa kojima delim neke kreativne vrednosti. Izuzetno sam uživao u procesu ove pesme.

Svaka pesma iz vas izvlači nešto novo. Neku novu emociju, novu ulogu, novu priču… To i jeste razlog zašto stvaramo nove stvari. Džordži je napisao tekst uz malu pomoć mene i Bojana Vasića.

 

 

 

 

 

 

Vizuelni deo sam sa punim poverenjem prepustio Luki Đuđi Vladisavljević i Andreju Kaleniću. I na kraju imam delo iza kojeg ponosno mogu da stanem. Pesma je o ljubavnom trouglu, emotivnoj rastrzanosti između strasti i morala. Hvala svima koji su učestvovali u realizaciji pesme i spota, jedva čekam reakciju publike i  da pesmu uživo izvodim sa svojim bendom “ izjavio je zadovoljni Igor.

 

 

 

 

 

 

 

Igor Simic inače potiče iz muzičke porodice, svira gitaru, i kako voli da naglasi, peva iz duše. Oni koji uživaju u noćnom klupskom životu, sigurno su negde uživali u energičnom nastupu Igora i njegovog fantastičnog benda.

 

Želja mu je da zajedno sa svojim kolegama podari muziku sa pravim vrednostima i da novim naraštajima ostave kvalitetnu muziku koje se neće stideti. Misija mu je da „natera“ publiku da uz muziku stvore nove uspomene. Da se ponovo zaljube, raduju, tuguju, a na njegovim nastupima uz to i dobro zabave.

 

Verujemo da će posle pesma „Poveruj u ljubav, Ne dam te, Ples za rastanak, Vatreno, Stranci, Daleko, Sad Adio, To nisam ja“, i nova „Sve mi duguješ“  se rado naći na vašoj plej listi.

 

Link za video SVE MI DUGUJEŠ

 

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00