Početna » Imagine Dragons i J Balvin u novoj verziji hit singla „Eyes Closed“!

Imagine Dragons i J Balvin u novoj verziji hit singla „Eyes Closed“!

by Lips&Heels
0 comment

Jedan od komercijalno najuspešnijih bendova nove generacije, Imagine Dragons predstavlja novu verziju svog dramatičnog singla „Eyes Closed“ na kom im se pridružuje latino zvezda J Balvin!

Udarna priča o samopouzdanju i hrabrosti dobila je strofu na španskom jeziku čija lirika takođe govori o nezaustavljivoj unutrašnjoj snazi. Uz singl, objavljen je i uzbudljiv muzički video čiju režiju potpisuje Matt Eastin.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Rad na ovom izdanju bio je rolerkoster, kao i uvek. Jedan dan bi mi inspiracija proizašla iz tuge i bola, a već drugog dana bi me inspirisala radost. Usamljenost. Čežnja. Ljubav. Lepota pisanja pesama leži u tome što sam to uvek doživljavao kao svoj dnevnik. Pesme su dokaz mog životnog puta i srećan sam što mogu da ih delim sa vama i najboljim drugarima sa kojima sam u bendu. Hvala vam što se zahvaljujući vama osećam manje usamljeno na ovoj planeti. Uvek me podsetite da smo zajedno u svemu ovome. Posle svakog pada ustanemo i pevamo o tome. Dali ste mi smisao i prostor. Nadam se da će vas ovo izdanje navesti da osetite nešto duboko u sebi“, napisao je frontmen benda Dan Reynolds na svom zvaničnom Instagram profilu o predstojećem šestom studijskom albumu „LOOM“ koji je najavljen izlaskom novog singla.

Nakon pet uspešnih studijskih izdanja krunisanih Grammy nagradom, 70 miliona prodatih albuma, kao i impresivnih 160 milijardi slušanja na globalnom nivou, Imagine Dragons ove godine slušaocima poklanja izdanje „LOOM“ koje će, pored već uspešnog singla „Eyes Closed“, doneti devet novih numera o odvažnosti i samospoznaji protkanih novim zvukom, ali i tipičnim pop-rok ritmom koji je ovaj sastav doveo do samog vrha muzičke industrije. Album „LOOM“ će ugledati svetlost dana 28. juna, a kolaboracija sa jednom od najvećih globalnih senzacija latino i regeton muzike definitivno poručuje da je bend rešio da publici ove godine daruje samo hitove.

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta