Ja volim kafu i čokoladu: Savršen par koji osvaja svežinom

Grand kafa i Štark odlučili su da obraduju sve obožavatelje kafe i slatkiša (a znamo da nas je mnogo ) zajedničkim prodajnim štandom u beogradskom Beo šoping centru, na kome možete pronaći svoju savršenu kombinaciju ukusa u kojima ćete svakodnevno uživati, bilo sami ili u društvu svojih najbližih! 

Sigurni smo da je malo onih koji mogu da odole zavodljivoj kombinaciji kafe i slatkiša, pogotovo kada je reč o spoju bogatih paleta proizvoda kojima raspolažemo unutar naše kuće. Za ljubitelje proverene klasike tu su Najlepše želje mlečne čokolade i Grand Gold kafa; Za hedoniste imamo neodoljivi figara koji se savršeno uklapa sa sveže mlevenom Grand kafom u Zrnu. Za istraživače nudimo neobične prefinjene ukuse Grand Single Origin Rwanda Bourbon  i Najlepše želje crne čokolade… Imamo ponude za sve prilike i sve ukuse.

 

Sada imate priliku i da saznate nešto više o vašim omiljenim proizvodima i uživate u savršenim kombinacijama čokoladnih nota i aroma kafe.

 

Vreme praznika rezervisano je za prave gastronomske poslastice, zato požurite do Beo šoping centra i našeg štanda i odaberite vašu omiljenu kombinaciju u kojoj ćete uživati u nadolazećim praznicima! 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: