Početna » Jamie Oliverov ukus osvaja region: Posle Beograda, novi restoran stiže u Crnu Goru

Jamie Oliverov ukus osvaja region: Posle Beograda, novi restoran stiže u Crnu Goru

by Lips&Heels
0 comment

Svojom neospornom kulinarskom magijom, Jamie Oliver ne samo da zadovoljava nepca već i osvaja srca širom sveta. Nakon uspešnog otvaranja vrata svog „Džejmis Italijan“ restorana u Beogradu, svetlost reflektora sada se okreće ka novom gastronomskom horizontu – Crnoj Gori.

Oliverovim progresivnim pristupom italijanskoj kuhinji, region bivše Jugoslavije uskoro će doživeti novu dimenziju ukusa i ugođaja.

 

Beogradski restoran „Džejmis Italijan“ svoja vrata otvara na Sava promenadi, u srcu Beograda na vodi, dočekujući goste svakoga dana od 11 ujutru do ponoći. Ponuda italijanskih specijaliteta i poslastica na meniju ovog restorana osvaja svojom autentičnošću, prateći visoke standarde koji su već poznati za restorane ovog ranga u Beogradu.

 

Ovaj ambiciozni projekat podržan je snagom i iskustvom tima iz poznatog domaćeg ugostiteljskog lanca „Kafeterija“.

Marko Vukomanović, suvlasnik „Kafeterije“, je objavio na LinkedIn-u povodom otvaranja beogradskog restorana, da sledeći korak u ovoj ekspanziji biće otvaranje „Džejmis Italijan“ u „Porto Montenegru“ duž crnogorskog primorja.

 

„Veliki dan za nas u Kafeteriji. Danas smo otvorili vrata prvog ‘Jamie Oliver Italian’ restorana u Beogradu! Veliko hvala celom timu koji je strpljivo radio na ovom projektu godinu dana, a posebno zahvalnost dugujem mom partneru Zoranu Stanojeviću koji je verovao i podržao ovaj projekat od samog početka. Vidimo se već sutra u Belgrade Waterfrontu, a uskoro i u Porto Montenegru“, napisao je Vukomanović.

 

„Porto Montenegro“ predstavlja luksuzno turističko odredište u Tivtu, izgrađeno na mestu nekadašnjeg Mornaričko-tehničkog remontnog zavoda „Sava Kovačević“, poznatijeg kao Arsenal.

 

Sa entuzijazmom i očekivanjem, region bivše Jugoslavije dočekuje ovu kulturnu razmenu koja će ne samo obogatiti gastronomsku ponudu, već i podići lestvicu ukusa na viši nivo. Jamie Oliver, kao sinonim za kvalitetnu hranu i gastronomsku strast, još jednom potvrđuje svoj uticaj i priznanje širom sveta, ostavljajući iza sebe trag mirisa, ukusa i nezaboravnih gastronomskih doživljaja.

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta