Jedini sat koji podjednako dobro ide uz trenerku, ali i odelo

Proteklih godinu dana smo proveli u trenerkama zahvaljujući radu od kuće. Mnogi su nastavili da ih nose jer smo ih prihvatili kao ključnu stvar karantinskog stila, ali postoje i oni koji nemaju luksuz rada od kuće i prinuđeni su da svakodnevno idu na posao.

Bez obzira na to kojoj grupi pripadate, bez jedne stvari gotovo je nemoguće zamisliti život, a to je sat koji nam u svakom trenutku govori koliko još vremena nam je ostalo do dragocenog odmora od posla i početka vremena za nas.

 

Bilo da li slobodno vreme koristite na fizičke aktivnosti, ili noćne izlaske, Amazfit GTR 2 Sport će se svojim izgledom odlično uklopiti u sve prilike i odevne kombinacije i ponuditi vam još neke dragocene prednosti koje samo pametni satovi mogu – a to je praćenje svake fizičke aktivnosti i zdravstvenog stanja.

 

Poseduje HD displej u boji od 1.39” sa 326ppi pixela, što omogućava korisniku da u svakom trenutku jasno i čisto vidi sve ono što ga zanima – bila to poruka, poziv, bilo koja informacija ili određena aplikacija.  Kao što smo već pomenuli, modernom čoveku je važno da u toku dana završi što više obaveza, iz tog razloga je ovo prava stvar za njega koji uz Amazfit GTR 2 Sport neće propustiti nište, već će sve vreme biti u toku, jer oko svog zgloba ima sve što mu je potrebno.

 

Njegova baterija od 471 mAh uz normalno korišćenje može da traje do dve nedelje, a ukoliko se koriste osnovne funkcije koje poseduje kao sat, možete biti bez brige do 38 dana. 

 

Punjenje baterije na magnetskom postolju traje 2,5 h – što pruža osećaj sigurnosti, jer je vaš novi asistent konstantno uz vas. 

 

Svakodnevne obaveze ponekad bace u senku brigu o zdravlju, te se veoma često razne zdravstvene poteškoće shvataju olako. Amazfit GTR 2 Sport je tu da ukaže na problem čim se pojave prvi znaci da nešto nije kako treba. Različite opcije koje poseduje ovaj pametni sat, omogućavaju konstantan uvid u zdravstveno stanje – od celodnevnog merenja pulsa i protoka kiseonika u krvi, praćenje kvaliteta sna i merenje nivoa stresa.

 

 

 

SpO2 – merač protoka kiseonika u krvi pruža obaveštenje kada nešto nije u redu.

 

BioTracker u toku celog dana meri otkucaje srca i upozorava ako su otkucaji viši nego što bi trebalo da budu.  

 

Osim toga, vaš pametni asistent prati kako spavate, meri čak i ukoliko dremate duže od 20 minuta. 

 

Detektuje čak 4 različita nivoa stresa, koji mogu biti opušten, normalan, srednji i visok. Ako Amazfit GTR 2 

 

Sport detektuje da vas je stres preplavio, pružiće vam savete kako da se umirite i umanjite stres. 

 

U slučaju da detektuje loše rezultate, pametni asistent odmah upozorava na to da nešto nije u redu i da treba proveriti.

 

 

 

Prepoznaje 12 različitih tipove fizičke aktivnosti, kao što su trčanje na traci, trčanje u prirodi, vožnja bicikla, šetnja, plivanje. Obaveštava korisnika o tome koliko je kalorija sagoreno, koliko se brzo kretao, koliko je prešao. Svi ti parametri pružaju motivaciju da vežbanje bude još efikasnije i da korisnik bude aktivniji. U trenutku kada završite sa fizičkom aktivnošću, na vaš telefon će stići analitički izveštaj.

 

Takođe predstavlja i savršenog partnera u ostalim dnevnim aktivnostima.

GTR 2 Sport ima 3 GB interne memorije – a kada ga povežete na bežične slušalice ili zvučnik to znači da može da podrži između 300 i 600 vaših omiljenih pesama koje će vas pratiti na svakom koraku, tako da ćete imati mogućnost da se opustite kada šetate, trčite, putujete, jer je zabava tamo gde je GTR 2 Sport.

 

Zvučnik i mikrofon omogućavaju da neometano razgovarate dok ste u pokretu, primate i šaljete poruke što može biti korisno iz više razloga – nište nećete propustiti, a ne morate biti pored svog mobilnog telefona sve vreme, što je takođe dobro, jer nećete provoditi više toliko vremena sa telefonom u ruci, već ćete to vreme moći da iskoristite za nešto drugo. 

 

U App prodavnici postoji više od 50 tema koje možete skinuti, a koje su dizajnirane tako da možete menjati teme u zavisnosti od toga da li idete na trening, u izlazak, na poslovnu večeru, a omiljenu fotografiju možete postaviti kao pozadinu na svom satu. 

 

Sve o čemu vi kao korisnik treba da razmislite, jeste koju ćete od desetine tema postaviti na svoj sat.

 

O svemu ostalom je mislio Amazfit.

 

Kompanija TekPoint je ovlašćeni distributer Amazfit satova koje možete naći u A1 i Telenor prodavnicama.

 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: