JYSK novom Nordic Mood kolekcijom donosi smirenost u vaš dom

Tokom hladnih zimskih dana, uvek sa nestrpljenjem očekujemo doba buđenja prirode koja unosi dozu optimizma i zdravlja u naše živote, ali i želju za promenama.

U iščekivanju toplijih dana, male, ali primetne promene možete uneti upravo u vaš dom. Osvežite vaš enterijer i kroz jednostavne korake unesite svežinu proleća u svoj dom.

Često se kaže da nema ništa lepše od ulaska u prostor koji je ugodan i koji odiše toplinom, a upravo smirujuće prirodne boje i cvetni dezeni karakteristika su najnovije Nordic Mood kolekcije koju je predstavila kompanija JYSK. Zato vam donosimo nekoliko jednostavnih i inspirativnih ideja kako da se poigrate sa svojim životnim prostorom.

 

Za početak, rešite se stvari koje su se nagomilale preko zime i koje vam smetaju i zagušuju prostor.  Odmah ćete osetiti promenu i jednostavnije ćete odlučiti koji su naredni koraci.

 

Predlažemo vam da inspiraciju potražite u novoj Nordic Mood kolekciji koju JYSK predstavlja dva puta godišnje. Ove godine, Nordic Mood sadrži limited edition izdanje ukrasa i dekoracija koje se mogu lako kombinovati, kako biste uz samo par promena dobili osvežen izgled doma.

 

Skandinavski stil odiše prirodnim bojama i organskim materijalima koji odražavaju poštovanje prema prirodi. Upravo zato, ovu kolekciju za proleće 2023. definišu smirujuće nijanse zelene i plave, kao i cvetni dezeni. 

 

 

Paletu prirodnih i prolećnih boja možete da unesete malim detaljima. Ukrasni jastuci i štepano ćebe FRESIA cvetnog dezena u plavoj i zelenoj boji donose osećaj smirenosti i topline proleća, baš u vreme kada je napolju još uvek prohladno.

 

 

 

 

 

 

Paletu prirodnih i prolećnih boja možete da unesete malim detaljima. Ukrasni jastuci i štepano ćebe FRESIA cvetnog dezena u plavoj i zelenoj boji donose osećaj smirenosti i topline proleća.

 

Nežni stil dekorativnih jastuka i ćebadi čini lep kontrast sa teksturama drugih predmeta iz ove kolekcije. Cveće kao vesnik proleća detalj je koji oplemenjuje svaki prostor i zato u Nordic Mood kolekciji možete da pronađete i zelenu VILBERT podnu vazu od stakla, rustičnog izgleda. Iako može da se koristi samostalno, predlažemo kombinaciju sa raznolikim cvećem kojim ćete dočekati prolećno doba. 

 

 

 

 

 

 

Tu je i SAMUEL saksija minimalističkog dizajna i zanimljivog ovalnog oblika.

 

Proizvodi iz kolekcije Nordic Mood dostupni su u JYSK prodavnicama i na JYSK.rs od kraja januara 2023. godine.

 

Autor fotografija: Morten Rehne

 461 total views,  4 views today

Оставите одговор