Početna » Kako da sa malo novca uredite stan

Kako da sa malo novca uredite stan

by Lips&Heels
0 comment

Budžeti za renoviranje su često mali, pa vam danas donosimo nekoliko saveta kako da preuredite stan za malo novca. Igramo se oblicima i detaljima, ali uvek imajte na umu jednu stvar – važno je da svoju ličnost unesete u prostore koji oblikuju vaš život.

Jedno od najvećih pitanja pri renoviranju ili opremanju bilo kog malog prostora uopšte, jeste kako ga iskoristiti na najbolji mogući način. U ovakvim slučajevima najčešće se sugeriše da se angažuje neko da uradi renoviranje, ali su takve usluge obično veoma skupe, pa se za taj novac većina posla može uraditi. Evo nekoliko zaista jednostavnih saveta koji će vam pomoći da uštedite novac i postignete odlične vizuelne efekte prilikom opremanja stana.

 

Promenite raspored nameštaja

 

Ponekad jednostavna promena rasporeda nameštaja može napraviti veliku razliku u izgledu vašeg doma. Isprobajte nekoliko različitih rasporeda kako biste videli šta vam se najviše dopada. Menjajte položaj kauča, kreveta, sofa i svega što možete da pomerite. Promenite kombinaciju slika i sitnica.

 

 

 

 

 

 

 

Dodajte zelene biljke

 

Dodajte nekoliko biljaka u svoj dom kako biste uneli osvežavajući dodir prirode. Biljke su sjajan način da unesete živost i boju u prostor, a mogu biti i jeftine. Možete odabrati nekoliko manjih biljaka i staviti ih u različite delove prostorije.

 

 

 

 

 

 

 

Obojite zidove

 

Obojite zidove u sveže boje kako bi se stvorila nova atmosfera u prostoru. Ako nemate novca za kupovinu boje, razmislite o tapetama ili zidnim nalepnicama.

 

Oslikajte stari nameštaj

 

Ako imate star nameštaj koji više ne odgovara vašem ukusu, razmislite o oslikavanju kako bi dobili potpuno novi izgled. Potrebno je malo veštine i truda, ali može se uštedeti mnogo novca.

 

Promenite posteljinu

 

Promena posteljine sobi može dati potpuno novi izgled. Odaberite jastuke u bojama koje će se uklopiti u vašu postojeću paletu boja.

 

 

 

 

 

 

Sve ove ideje mogu vam pomoći da uredite stan bez mnogo uloženog novca. Važno je biti kreativan i pronaći načine da unesete svežinu u svoj prostor bez potrebe za velikim izdacima.

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta 
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00