Početna » Keune održao prvo predstavljanje u Beogradu, posetioci su imali priliku da nauče stručne trikove od Borisa Obreškog i Steve Pavloviča

Keune održao prvo predstavljanje u Beogradu, posetioci su imali priliku da nauče stručne trikove od Borisa Obreškog i Steve Pavloviča

by Lips&Heels
0 comment

Svetski kozmetički div Keune Haircosmetics juče je u Kopernikus 610 event centru održao predstavljanje svoje nove vizije u Srbiji. Ovaj prvi Keune događaj u Srbiji samo je početak nove priče u kojoj srpskom tržištu obećavaju najkvalitetnije proizvode, lojalnost, edukacije i poslovno partnerstvo. 

Na ovom ekskluzivnom događaju, posetiocu su imali priliku da uče od najboljih na našim prostorima. Global Keune Ambasador Boris Obreški i Keune Adriatic Ambasador Stevo Pavlovič podelili su svoje znanje o tehnikama bojenja, posvetljivanja, šišanja i stilizovanja kose i kako upotrebom Keune proizvoda dobiti najkvalitetniji rezultat uz negu koja je na prvom mestu.

 

 

 

Preuzimanje kontrole globalnog sedišta i upravljanje tržištem omogućava regulaciju nad brendom i uvođenje globalnih poslovnih praksi Keune Haircosmeticsa čiji će se profesionalni proizvodi od sada moći kupiti samo u frizerskim salonima što korisnicima omogućava sigurnost u ispravnost proizvoda, profesionalno savetovanje, personalizovanu negu, pristup ekskluzivnim proizvodima i osiguranje najbolje moguće nege za kosu.

 

Izuzetno smo uzbuđeni zbog proširenja na tržište Srbije. Keune već dugo ceni potencijal ovog dinamičnog tržišta i smatramo da naša visokokvalitetna linija proizvoda za negu kose može pružiti izvanredne prednosti korisnicima u Srbiji. Radujemo se što ćemo uspostaviti dublje veze s lokalnom zajednicom, frizerskim salonima i krajnjim potrošačima i pružiti našu stručnost i inovativne proizvode kako bismo zajedno postigli sjajne rezultate na tržištu”, izjavio je Matevž Firšt, Direktor Keune Adriatic Grupe.

 

 

 

 

Povezivanje globalnog brenda Keune Haircosmetics sa srpskim tržištem omogućava razvoj tržišta u novim pravcima i postavljanje baze za povezivanje sa drugim svetskim brendovima. 

 

 

 

 

 

Keune Haircosmetics proizvode možete potražiti u Keune frizerskim salonima i na webshopu.

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta