KIEHL’S PREDSTAVLJA FERULIC BREW

ESENCIJU ZA LICE SA FERULIČNOM KISELINOM SA FORMULOM ZA  POVEĆANJE BLISTAVOSTI INSPIRISANOM DREVNIM METODAMA  FERMENTACIJE.

Fermentacija se stotinama godina upotrebljava u raznim kulturama i apotekarskoj tradiciji, za konzerviranje  preparata i kao izvor korisnih kiselina, probiotika i antioksidanasa koji pri konzumaciji imaju pozitivan efekat na  opšte zdravlje i blagostanje. Kada je reč o nezi kože, fermentacija biljnih ekstrakata ih može obogatiti  vitaminima, antioksidansima i kiselinama koje neguju kožu, što povećava moć sastojaka. Kao rezultat, koža je  umirena, a njen kvalitet vidljivo poboljšan. 

 

Inspirisani fitofermentacijom i vrenjem, Kiehl’sovi hemičari su odlučili da kreiraju esenciju u kojoj se  Kiehl’sova dugogodišnja apotekarska znanja i moderna nauka stapaju u efikasnu formulu koja čini  savršeni prvi korak bilo koje rutine nege kože. 

 

Predstavljamo – NOVI Kiehl’s proizvod – Ferulic Brew esenciju za lice sa feruličnom kiselinom. 

Brzoupijajuća formula pomaže da se vidljivo smanje fine linije, dok istovremeno poboljšava teksturu  kože, otkrivajući blistaviju kožu zdravijeg izgleda.

Svojim istraživanjima Kiehl’sovi hemičari su otkrili poseban postupak fitovrenja u trajanju od  120 sati pomoću enzima proklijalih semenki uljane repice. Tokom 120 – časovnog postupka  fitovrenja se upotrebljavaju enzimi biljnog porekla koji podstiču razgradnju fizičkog biljnog  

materijala i pretvaraju ga u fitokomponente iz ekstrakta uljane repice. Rezultat je esencija sa jedinstvenim prirodnim mirisom koja vidljivo povećava blistavost kože, smanjuje pojavu finih linija i vidljivo poboljšava teksturu.

 

Kiehl’s Ferulic Brew esencija za lice obogaćena feruličnom kiselinom pomaže koži u odbrani od slobodnih radikala uzrokovanih unutrašnjim i spoljašnjim stresorima, kao što su zagađenje i stres, koji mogu dovesti do vidljivih znakova starenja. Ferulic  Brew takođe sadrži mlečnu kiselinu i skvalan. Formula sa ova tri sastojka zajedno deluje kako bi  uticala na rane znakove starenja svojim svojstvima za poboljšavanje izgleda kože i pomogla u  

jačanju kožne barijere, poboljšanju teksture kože, smanjenju finih linija i povećanju stepena hidratacije, dok za vidljivu blistavost formula štiti od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.  

Kao deo zdrave rutine za negu kože, Ferulic Brew brenda Kiehl’s priprema kožu za ostale korake u  rutini kako bi bolje apsorbovala ciljane serume i proizvode za hidrataciju koji slede. 

Nakon samo 4 nedelje upotrebe, Ferulic Brew klinički dokazano pomaže vidljivom povećanju blistavosti .

 

(+20 % APAC 2, +22 % 3 Global ex APAC), poboljšanju teksture kože (+22 % APAC2 +20 %3 Global ex  APAC) i smanjenju pojave finih linija (-19% APAC2, –18%3 Global ex APAC) za kožu koja izgleda  obnovljeno. 

 

Korisnici se slažu da formula nakon 4 nedelje upotrebe poboljšava celokupan izgled i osećaj kože. 

GLOBAL EX APAC *

92 % ispitanika se slaže da koža izgleda mlađe  

88 % se slaže da tekstura kože izgleda poboljšano 

88 % se slaže da koža izgleda svežije  

 

KLJUČNI SASTOJCI 

 

 

Ferulična kiselina 

Ferulična kiselina je antioksidans koji se dobija prirodnim putem i nalazi se u ćelijskom zidu biljaka  poput raži i određenih semenki voća, a u ovoj formuli pomaže u obrani od oštećenja uzrokovanih  slobodnim radikalima. 

Mlečna kiselina 

Mlečna kiselina se prirodno nalazi u mlečnim proizvodima i to je alfa-hidroksi kiselina poznata po  svojstvu nežne ekfolijacije. U okviru ove formule, ona je zadužena za nežan piling kože i  

hidrataciju. Ujedno, ona naizgled smanjuje fine linije i izgled neujednačene ili hrapave teksture. 

Skvalan 

Skvalan, prepoznatljiv Kiehl’sov sastojak je lipid biljnog porekla.  

Posebno nežan prema koži, skvalan se lako upija i u okviru formule je zadužen za hidrataciju, održavanje osećaja mekoće i punoće kože. 

NAČIN UPOTREBE 

Proizvod Ferulic Brew se može koristiti nakon čišćenja kože, ujutru i uveče. Nanesite nekoliko  kapljica na dlan i nežno utrljajte formulu na kožu, sa fokusom na obraze, čelo i bradu. 

Kiehl’s Ferulic Brew esencija je dostupna u Kiehl’s prodavnicama u tržnom centru Ada Mall i  Galerija Belgrade. 

Cena: Ferulic Brew (100ml)- 5.300,00 RSD; (200ml) – 8.150,00 RSD

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: