Kiehl’s praznična kolekcija je stigla! Ekskluzivna praznična kolekcija ilustratorke Merilu For

Kiehl’s već dugi niz godina pruža podršku likovnim umetnicima zahvaljujući godišnjim prazničnim kampanjama osmišljenim u saradnji sa ilustratorima širom sveta. Kako bi se nastavila ova dugogodišnja tradicija, Kiehl’s povodom svoje 170. praznične sezone predstavlja proširenu kolekciju svojih najpopularnijih proizvoda za negu kože u razigranom, limitiranom izdanju osmišljenom u saradnji sa ilustratorkom Merilu For.

 

U ovogodišnjem dizajnu For otelotvoruje neverovatnu energiju Njujorka i legendarnu četvrt Ist Vilidž pretvara u magično mesto iz snova prepuno raznih jedinstvenih likova u jeku prazničnog slavlja. Kiehl’sova globalna direktorka marketinga Maria Gustafson izjavila je: „Tražili smo umetnički izraz koji će prikazati čaroliju Kiehl’sove Zemlje snova i umetnika koji može izraziti radosno praznično raspoloženje na živopisan i kreativan način. Snažne boje i raznoliki likovi Merilu For su oživeli Kiehl’sov svet i podarili mu jedinstven i razigran duh.” U prikazu autentičnog uličnog slavlja mogu se videti prijatelji, kupci, pa čak i Mr.Bones, kako uživaju u street-food poslasticama na ulicama Njujorka, ukrašavaju izloge i plešu uz nastup muzičke grupe na otvorenom. 

Tokom prazničnog perioda Kiehl’s ostaje posvećen inicijativi Future Made Better, u sklopu koje nastoji da proizvede održivija pakovanja. Proizvodi za negu kože Ultimate Strength Hand Salve i kultni Crème de Corps će po prvi put biti dostupni u novoj ambalaži sa integrisanim kartonom i FSC sertifikatom sa ciljem značajnog smanjenja količine upotrebljene plastike. 

 

 

 

Kiehl’s nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju saradnji sa najistaknutijim i najpoznatijim umetnicima. Tokom 2021. ona se nastavlja saradnjom sa francuskom ilustratorkom Merilu For, koja je prethodno sarađivala sa brendovima Nike, Apple i Google. Ona je zahvaljujući svojoj posvećenosti društvenim i etičkim pitanjima savršen saradnik za Kiehl’sovu prazničnu kolekciju. 

 

 

Ultimate Strength Hand Salve 

Formulisan sa mešavinom ulja avokada, eukaliptusa  i sezamovih semenki, ovaj neizostavni zimski favorit  deluje na suvoću kože ruku ostavljajući osećaj  zaglađene i hidrirane kože. Po prvi put kao deo  praznične kolekcije, proizvod Ultimate Strength  Hand Salve je dostupan u tubi od 200 ml  proizvedenoj sa integrisanim kartonom koji ima FSC  sertifikat. 

Maloprodajna cena: 3.300,00 din. 

 

 

 

Crème de Corps  

Omiljen još od osamdesetih godina dvadesetog  veka, ovaj klasik je neophodan zahvaljujući osećaju  nahranjenosti, punoće i zaglađenosti koji ostavlja  na koži. Limitirano izdanje ove kreme će biti  dostupno u pakovanju od 400 ml proizvedenom sa  integrisanim kartonom koji ima FSC sertifikat. 

Maloprodajna cena: 4.600,00 din. 

 

 

NOVO! Super Multi-Corrective Cream Darujte koži mlađi izgled pomoću Kiehl’sove  

kreme za borbu protiv znakova starenja kojoj  

najviše verujemo. Ova luksuzna krema  

svilenkaste teksture ciljano deluje na sedam  

vidljivih znakova starenja kože. 

Maloprodajna cena: 8.150,00 din. 

 

 

 

Midnight Recovery Concentrate 

Kiehl’s ulje za lice sa esencijalnim i botaničkim  

uljima obnavlja kožu preko noći kako bi bila  

glatka i hidrirana do jutra. Ova sanjiva ilustracija  

je najdraža umetnici Merilu For! 

Maloprodajna cena: 8.150,00 din.

 

 

 

Ultra Facial Cream 

Najprodavanija Kiehl’sova krema za lice je  neizostavna i za ovu prazničnu sezonu– sada  ukrašena jedinstvenim likovima i legendama  prazničnog perioda! Ova jedinstvena, lagana i  negujuća formula dokazano pruža hidrataciju  tokom 24h, čak i u najekstremnijim uslovima. 

Maloprodajna cena: 50 ml –3.700,00 din. 

 

 

 

Calendula Herbal-Extract Toner 

Neka Vaša koža izgleda sveže za praznike  pomoću Kiehl’sovog klasika obogaćenog cvetom  nevena! Formula ovog tonika bez alkohola sadrži  ručno ubrane latice nevena i ekstrakt čička za  nežno čišćenje i podmlađivanje svakog tipa kože.  

Maloprodajna cena: 250 ml – 4.550,00 din.  

 

 

 

Advent kalendar – Limitirano izdanje Zemlja snova i darivanja očekuje Vas u limitiranom  izdanju Kiehl’sovog Advent kalendara. U ovoj kolekciji  oslikanoj ilustracijama umetnice Merilu For, svaka vrata  inspirisana praznicima kriju neki od omiljenih Kiehl’s  proizvoda. 

U skladu sa Future Made Better inicijativom, Kiehl’s  Advent kalendar je ove godine izrađen od 100%  materijala koji se može reciklirati. Štaviše, sva  praznična izdanja su u potpunosti izrađena od već  upotrebljenih recikliranih materijala, tako da Vaši  pokloni mogu biti velikodušni, ali istovremeno i održivi. 

Maloprodajna cena: 11.200,00 din. 

Vrednost kalendara: 20.855,00 din.

 

 

 

 

O umetnici 

Ekspert za dizajn likova, snažne boje i grafičke kompozicije, francuska  ilustratorka i likovna umetnica Merilu For u svom razigranom stilu  stvara dela koja izazivaju radost, sa namerom adresiranja pitanja koja  smatra važnim. Tokom svoje karijere, Merilu je radila na brojnim  projektima i sarađivala sa brojnim svetskim brendovima koji se bave  društvenim i etičkim pitanjima. Nju predstavlja lik Dželi. 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: