Kiehl’s vam predstavlja NOVO izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme!

Ultra Facial Oil-Free gel krema je stručno formulisana za mešovitu i masnu kožu.

 

 

Prvi put lansirana 2013. godine, Ultra Facial Oil-Free Gel Cream se u 2021. godini vratila u novom, poboljšanom izdanju sa bezalkoholnom formulom koja sadrži istu omiljenu teksturu hladnog gela i novu tehnologiju specijalizovanih sastojaka koja deluje na smanjenje pojave viška sebuma na koži.

 

 

 

 

 

 

Pružajući trenutni osećaj hlađenja nakon nanošenja, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži inovativnu mešavinu sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein originalno dobijen iz morskih glečera i sitne čestice aminokiselina.

 

Jedinstvena, brzoupijajuća tekstura gela dubinski hidrira kožu i pomaže da se spreči gubitak vode, a istovremeno smanjuje osećaj masnoće za 27%vidljivi sjaj za 24% i izgled proširenih pora za 12% za samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99% više hidrirana i ne masti se do 8 sati.

 

Nedavna istraživanja klimatskih promena ukazuju na to da svet postaje topliji i vlažniji – što bi moglo stvarati probleme osobama sa masnom kožom. Zapravo, čak i povećanje temperature od 1 °C može rezultovati povećanjem stvaranja sebuma od 10%1 – zbog čega se koža može činiti masnijom i biti sklonija aknama i bubuljicama.

 

 

 

Pročitaj i: VRATITE HIDRATACIJU NA REKORDNI NIVO UZ #1 KIEHL’S KREMU

 

 

 

Masniji tipovi kože su takođe skloniji dehidrataciji i oštećenju zaštitne barijere kože zbog prekomernog uklanjanja viška sebuma sa kože u želji da koža ne izgleda sjajno. Kao odgovor na rastuću potrebu potrošača za hidratacijom bez masnog sjaja, Kiehl’s ponosno predstavlja novo i poboljšano izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme sa stručno osmišljenom formulacijom za mešovitu i masnu kožu.

Prvi put predstavljena 2013. godine, nova formulacija bez alkohola ima istu omiljenu teksturu gela koji pruža instant efekat hlađenja sa novom specijalizovanom tehnologijom sastojaka koji smanjuju izgled viška sebuma na koži. Brzo se upija i daje svež osećaj bez ostavljanja tragova, Ultra Facial Oil-Free gel krema klinički dokazano* pruža dugotrajnu, esencijalnu hidrataciju i smanjenje sjaja za mešovitu i masnu kožu – čak i u uslovima ekstremnih temperatura, vlažnosti vazduha i zagađenja.

 

 

 

 

 

Pružajući trenutni osećaj hlađenja odmah po nanošenju, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži kombinaciju sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein, koji se originalno dobija iz morskih glečera i inovativne sitne čestice aminokiselina. Jedinstvena tekstura brzoupijajućeg gela dubinski hidrira kožu i pomaže u sprečavanju gubitka vode, istovremeno smanjujući osećaj masnoće za 27%, vidljivi sjaj za 24% i izgled proširenih pora za 12% za samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99% više hidrirana i ne masti se do 8 sati. 

 

NOVO! Sitne čestice aminokiselina 

Formulacija sa sitnim česticama aminokiselina utiče na smanjenje prekomernog stvaranja masnoće, čime se vremenom smanjuje sjaj lica i vidljivost pora.

 

Glacijalni glikoprotein 

Reč je o dobro poznatom sastojku linije Ultra Facial sa jedinstvenom sposobnošću opstanka u ekstremnim vremenskim uslovima. Ovaj sastojak formulacije dubinski hidrira kožu kako bi je zaštitio i sprečio gubitak vode.

 

U ispitivanju potrošačke percepcije: 

Trenutno

  • 81% potrošača se slaže da se proizvod upija za nekoliko sekundi 
  • 90% potrošača se slaže da koža deluje čisto.

 

 

Nakon 3 dana:

  • 95 % potrošača se slaže da koža deluje hidrirano 
  • 86 % potrošača se slaže da koža izgleda ujednačeno.

 

 

 

 

 

 

Nekomedogena formulacija je klinički ispitana u ekstremnim klimatskim uslovima od 25 – 36 °C gde prosečna dnevna vlažnost doseže preko 80%.

 

Cena: Ultra Facial Cream (28ml) –2.000,00 RSD ; (50ml) – 3.700,00 RSD; (125ml) – 6.650,00 RSD

 

 

 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: