KIKO MILANO CHARMING ESCAPE: KOLEKCIJA INSPIRISANA PRIRODNIM LEPOTAMA ITALIJE

Iako smo navikli da početak jesen znači i povratak obavezama uz dobro poznati, užurbani tempo, Charming Escape, najnovija kolekcija vodećeg italijanskog make up brenda KIKO Milano poručuje suprotno – usporite i prepustite se čarima prirode.

 

Slaveći lepotu ruralnih pejzaža, neodoljiva beauty kolekcija sadrži aromatično bilje, med, grejp i masline. Paleta boja poigrava se letnjim i jesenjim nijansama, od toplih, zemljanih boja Silky Bronzera, do ružičastih tonova senki za oči nove Maxi Eyeshadow Palette – svaka neočekivana kombinacija je dozvoljena i poželjna.

 

Charming Escape Maxi Eyeshadow Palette

 

 

 

Proizvodi su obogaćeni hranjivim sastojcima, koji neguju i hidriraju kožu, dajući joj blistav sjaj. Tečna podloga Hydrating Serum Foundation predstavlja savršen spoj hidratacije i najfinijih sastojaka italijanskog porekla, uključujući ekstrakt limuna, jabuke, grožđa.

 

Charming Escape Hydrating Serum Foundation

 

 

 

Postojanost šminke podjednako je važan kriterijum kada biramo svoje make up favorite. Pored dugotrajne maskare All Day Lasting Mascara, u ponudi je i Long Lasting Lip Liner olovka, koja će blistati na vašim usnama tokom celog dana.

 

 

Charming Escape All Day Lasting Click Mascara     Charming Escape Luxurious Shiny Lipstick    

 

 

Kako bi svaki ljubitelj novih beauty trendova bio u prilici da obogati dnevnu make up rutinu proizvodima Charming Escape, brend je razmišljao i o cenovnoj pristupačnosti nove kolekcije, koja je prilagođena svakom budžetu.

 

Istražite kompletnu ponudu u prodavnicama KIKO Milano u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i na onlajn šopu fashionandfriends.com.

 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: