KIKO MILANO DOLCE DIVA: SAVRŠENA KOLEKCIJA ZA VRUĆE LETO

Prepoznaćete Dolce Diva ženu u trenu. Samouverena, zanosna i razigrana, oseća se dobro u svojoj koži. Zrači svojom pojavom i ima “ono nešto” zbog čega ljudi žele da je bolje upoznaju. Lepa je. Apsolutno, neodoljivo lepa.

Ove sezone, KIKO MILANO pretočio je tajnu italijanskih diva u letnju kolekciju koja odiše la dolce vita duhom. Večno privlačne crvene usne, oči uokvirene ajlajnerom i preplanuli ten – kolekcija sadrži sve što vam je potrebno da biste istakli divu u vama.

 

Nova kolekcija doprineće da zračite ovog leta, bilo da se opuštate na nekoj bajkovitoj plaži ili šetate vrelim gradskim asfaltom.

 

 

Dolce Diva Eyeshadow Palette

 

 

Pod sloganom “probudite divu u sebi”, kreativni tim KIKO Milano vodio se idejom da niko ne treba da bira između glamurozne lepote i istinske zaštite od sunca. U letnjim mesecima fokus je na beauty proizvodima sa zaštitnim faktorom, pa evo prilike da bezbrižno nosite glamur pod suncem.

 

 

Dolce Diva After Sun Cream                                              Dolce Diva Fresh Feel Foundation SPF30

 

 

U pakovanja koja odišu retro šarmom, najpoznatiji make up eksperti spakovali su vodootporne formule sa SPF zaštitnim faktorom, svilenkaste teksture i dugotrajne, pigmentne boje zahvaljujući kojima ćete izgledaćeti zanosno u bilo kojoj situaciji.

 

 

 

 

 

 

Dolce Diva Powder foundation SPF 50 UVA-UVB                Dolce Diva Twist Brush Waterproof Mascara

 

Kolekciju Dolce Diva možete pronaći u prodavnicama KIKO Milano u šoping centrima Galerija, Ušće, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “KIKO MILANO DOLCE DIVA: SAVRŠENA KOLEKCIJA ZA VRUĆE LETO

Оставите одговор

%d bloggers like this: