KIKO MILANO DONOSI ČAROBNU PRAZNIČNU KOLEKCIJU KOJU MORATE IMATI U KOZMETIČKOJ TORBICI

Uđite u novu 2022. godinu sa stilom, uz savršenu dozu raskoši i glamura koju pruža praznična kolekcija KIKO Milano A Holiday Fable. 

U novogodišnjoj noći sve je dozvoljeno, zato napravite pomak od klasičnog make up looka i poigrajte se šljokicama i šimerom. Naglasite vašu lepotu bogatom paletom boja – od svetlih zemljanih nijansi senki za oči do zagasito crvene boje karmina

 

 

 

        Holiday Fable Mini Lipstick Kit                                   Pixie Dust Nail Lacquer

 

 

 

 

 

 

 

Celestial Eyeshadow paleta dolazi u šarmantnom pakovanju sa ogledalom i nudi 12 različitih visokopigmentovanih senki za oči. Pored raznobojnog kolorita, u jednoj paleti možete da birate nijanse sa mat, metalik i sjajnim efektom.

 

 

 

  Celestial Eyeshadow Palette

 

 

Koju god nijansu za oči da izaberete, kombinujte je sa tečnim ružem za usne sa matirajućim efektom Eternal Matte Lip Mousse u čak 6 različitih boja.

Za poseban dodir koji će vaš novogodišnji look učiniti čarobnim, izaberite Fable Radiant Duo Blush And Highlighter. Upotpunite izgled maskarom Miracle Lash Makeover za duge i guste trepavice koje oduzimaju dah.

 

 

 

     Fable Radiant Duo Blush And Highlighter           Miracle Lash Makeover Mascara  

 

 

 

Posebna poslastica limitirane kolekcije je magični eliksir za svež izgled Pearly Radiance Moisturizing Gel sa hidratantnim dejstvom. Kombinacija hijaluronske kiseline i zlatnih mikro perli podariće vašem licu novu dimenziju blistavosti.

 

 

 

 

     Pearly Radiance Moisturizing Gel                          2-In-1 Rosy Glow Potion

 

 

 

Inspirisani baroknim stilom i vintidž novogodišnjim ukrasima, svi proizvodi dolaze u luksuznoj ambalaži u bordo i zlatnoj boji. Ukoliko još uvek razmišljate čime da obradujete drage osobe za praznike, neodoljivi make up i skin care proizvodi A Holiday Fable biće savršen poklon ispod jelke.

Novogodišnju kolekciju možete pronaći u KIKO Milano prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “KIKO MILANO DONOSI ČAROBNU PRAZNIČNU KOLEKCIJU KOJU MORATE IMATI U KOZMETIČKOJ TORBICI

Оставите одговор

%d bloggers like this: