KIKO MILANO GREEN ME KOLEKCIJA: LEPOTA U SKLADU S PRIRODOM

Najpoznatiji italijanski make-up brend KIKO Milano, koji je na srpsko tržište stigao prošlog novembra, oduševio je ljubitelje vrhunske šminke koji više ne moraju da putuju u neku od evropskih metropola kako bi kupili proizvode ove čuvene kuće.

 

 

 

 

 

Intenzivni pigmenti, teksture koje se lako nanose i dugo traju, te naizgled nepregledna paleta boja samo su neki od razloga zbog kojih se proizvodi sa potpisom KIKO Milano nalaze u neseserima make-up insajdera iz celog sveta.

 

 

 

 

 

 

Ovog proleća, predlažemo da iskusite draž nove kolekcije Green Me, koja sadrži do sto odsto prirodnih i sirovih materijala. Obogaćena hranljivim sastojcima kao što su badem i maslinovo ulje, kao i neodoljivim mirisima kamilice, gardenije i magnolije, proizvodi ističu prirodni izgled bez kompromisa kada je o kvalitetu reč.

 

 

 

 

 

 

 

Osim što je dobra prema vašoj koži, kolekcija je dobra i prema prirodi. Svaki proizvod dolazi u recikliranom ili biorazgradivom pakovanju, čime se smanjuje štetni uticaj na okolinu.

 

 

 

 

 

 

Prigrlite moć prirodne lepote uz kolekciju Green Me koja je dostupna u prodavnicama KIKO Milano u šoping centrima Galerija Belgrade i Ušće u Beogradu, Delta Planet u Nišu, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: