KIKO Milano otvorio drugo prodajno mesto u Beogradu

Vodeći italijanski make-up brend KIKO Milano izazvao je pravu pometnju prošle nedelje, otvaranjem prve prodavnice u Ušće shopping centru u Beogradu. Ulazak na srpsko tržište oduševio je ljubitelje vrhunske šminke koji više ne moraju da putuju u neku od evropskih metropola kako bi kupili jedan od proizvoda ovog brenda.

 

Vaše omiljene KIKO Milano klasike od danas možete da pronađete i u najvećem šoping centru u regionu Galerija Belgrade.

 

 

Pročitaj i: KONAČNO: KIKO MILANO OTVARA SVOJU PRVU PRODAVNICU U SRBIJI

 

 

Intenzivni pigmenti, teksture koje se lako nanose i blendaju te dugo traju i naizgled nepregledna paleta boja samo su neki od razloga zbog kojih su KIKO Milano proizvodi u neseserima make-up insajdera celog sveta.

 

 

 

Čuveni svetski šminkeri u svom arsenalu već godinama nose minimalistička crna pakovanja sa potpisom ovog brenda: od Violette_fr, preko Nicka Barosea pa do Hunga Vanngoa, koji je zadužen za make-up Selene Gomez. Grupi obožavalaca pripada i poznati šminker Tom Pecheux koji je za Vogue izjavio da su KIKO Milano maramice za piling njegova tajna za savršen ruž.

 

 

 

 

 

 

 

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, KIKO Milano stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnoj raznolikosti proizvoda, tekstura i boja, kao i pristupačnim cenama. Najveći deo asortimana proizvodi se u Italiji, spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRTPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “KIKO Milano otvorio drugo prodajno mesto u Beogradu

Оставите одговор

%d bloggers like this: