KIKO Milano te poziva na prvi MAKE-UP MARATON

Poznati italijanski brend KIKO Milano ovog vikenda organizuje prvi MAKE-UP MARATON u šoping centru Galerija u Beogradu.

Posetioce očekuju tri dana besplatnog šminkanja, masterclass-ovi sa nekim od najboljih domaćih šminkera, novogodišnji popusti i vredne nagrade. Besplatno šminkanje, od strane vrhunskih make-up artista, biće moguće na licu mesta u petak, subotu i nedelju (24 – 26.12.) od 14 do 20 časova. 

 

Za vreme MAKE-UP MARATONA biće održana tri KIKO Milano Class-a, za sve koji žele da prisustvuju. Ovog petka, od 18 do 20 časova, prvo zaštitno lice KIKO Milano brenda u Srbiji, influenserka Dunja Jovanić, i šminker Dragan Vurdelja predstaviće svojih top 5 KIKO Milano make-up proizvoda. U subotu od 17 do 19 časova, glumica Tamara Dragičević i šminkerka Nena Ilić posetiocima će davati savete kako da svom izgledu daju dozu filmskog i pozorišnog glamura, dok će u nedelju od 16 do 18 časova nove make-up trendove za 2022. predstaviti glumica Olja Lević i šminker Milan Bauranov. 

 

 

Pored toga, svi posetioci imaće priliku da učestvuju u velikom novogodišnjem kvizu, gde će troje najuspešnijih osvojiti vaučere u iznosu od 10.000, 6.000 i 4.000 dinara za kupovinu u nekoj od KIKO Milano radnji u Srbiji, dok će na licu mesta biti deljeni i vaučeri za 20 odsto popusta na kupovinu tri ili više odabranih KIKO make-up proizvoda iz aktuelnih kolekcija. 

 

 

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, KIKO Milano stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnoj raznolikosti proizvoda, tekstura i boja, kao i pristupačnim cenama. Najveći deo asortimana proizvodi se u Italiji, spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici.

 

 

KIKO Milano je u Srbiju stigao pre godinu dana, sa radnjama u šoping centrima Galerija,  Ušće, Ada Mall i BEO u Beogradu kao i u Delta Planet centru u Nišu. 

Zato ovog vikenda dođite na prvi KIKO Milano MAKE-UP MARATON i zablistajte punim sjajem!

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “KIKO Milano te poziva na prvi MAKE-UP MARATON

Оставите одговор

%d bloggers like this: