Početna » Kim Petras iznenadila izdanjem „Problématique” – album o kom se dugo pričalo!

Kim Petras iznenadila izdanjem „Problématique” – album o kom se dugo pričalo!

by Lips&Heels
0 comment

Samo nekoliko meseci nakon debitantskog albuma „Feed The Beast”, jedinstvena pop muzičarka Kim Petras iznenadila je publiku još jednim studijskim izdanjem pod nazivom Problematique”!

Reč je o napuštenom projektu čiji se deo prethodne godine neplanirano pojavio u javnosti, zbog čega je muzičarka odustala od objavljivanja istog. Fanovi koji su imali priliku da čuju šta je to Kim pripremala bili su oduševljeni, što je  podstaklo umetnicu da im danas pokloni 10 numera koje čine album „Problematique”!

 

 

 

 

Euforični singlovi, inspirisani francuskom haus muzikom i karakterističnim Eurodance bitovima, donose numere kao što su „Treat Me Like A Ho“ i „Born Again”, kao i saradnju „All She Wants” sa ikonom pop kulture Paris Hilton.

 

 

 

 

 

 

Ova godina predstavlja pravu prekretnicu u karijeri mlade umetnice. Ona za sobom niže singlove koji obaraju rekorde industrije, kao i saradnje sa svetskim zvezdama među kojima su se najviše istakle „Alone“ sa rep divom Nicki Minaj i „Unholy“ za koji su ona i Sam Smith osvojili Grammy nagradu za najbolji pop duo.

 

Svestrana muzičarka poreklom iz Nemačke za kratko vreme osvojila je pažnju celog sveta, a pred njom je svetska turneja pod nazivom „Feed The Beast“ koju započinje 27. septembra, a na kojoj će publici uživo predstaviti sve ono na čemu je u prethodnom periodu radila.

 

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00