Početna » Kompanija dm pokrenula online prodavnicu: Omiljene proizvode sada možete kupovati iz svog doma

Kompanija dm pokrenula online prodavnicu: Omiljene proizvode sada možete kupovati iz svog doma

by Lips&Heels
0 comment

Kompanija dm drogerie markt pokrenula je online prodavnicu čime svojim kupcima širom Srbije od sada pruža mogućnost da u omiljenoj kupovini uživaju iz svog doma.

Jedan od najvećih evropskih drogerijskih lanaca kroz svoju online prodavnicu nudi raznovrsan i širok asortiman proizvoda i brendova, a oko 8.000 proizvoda u svakom trenutku je dostupno za dostavu širom zemlje. Novom uslugom drogerijski lanac dm želeo je da odgovori na rastuće potrebe kupaca, pružajući im priliku da svoje omiljene proizvode pronađu online, a celokupna ponuda ponuđena je kroz kategorije: bebe i deca, ishrana, domaćinstvo, ljubimci, šminka, nega i parfemi, kosa, muškarci i zdravlje.

 

Osim toga, kompanija kroz ovu platformu nudi inspirativne članke i savete, preporuke i mnoge druge korisne informacije za svoje kupce čime stvara jedinstveno okruženje za ljubitelje kupovine u dm-u. Svaki registrovani korisnik će dobiti i određene pogodnosti koje obuhvataju i personalizovani njuzleter kao i mogućnost pravljenja i čuvanja liste želja.

 

 

 

 

„Kao jedan od omiljenih drogerijskih lanaca u zemlji, dm uvek nastoji da na domaće tržište donese svetske trendove, a digitalizacija je jedan od naših prioriteta. Otvaranje onlajn prodavnice usledilo je kao prirodan nastavak naših težnji da odgovorimo na potrebe i očekivanja kupaca, pružajući im opciju da kupuju sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Posebno zadovoljstvo nam je što smo na ovaj način naše usluge približili svakom pojedincu na teritoriji Srbije i nastavićemo da podižemo standarde kupovine kako kroz online platformu, tako i kroz naše dm drogerije“, izjavila je Svetlana Jovanović Mitić – resorna menadžerka marketinga i komunikacija za Srbiju i Severnu Makedoniju.

 

Da biste kupovali onlajn u dm prodavnici nije neophodno da budete registrovani korisnik ali vam prijava može doneti navedene pogodnosti. Ukoliko pak odlučite da se registrujete i napravite svoj dm nalog to možete učiniti na sajtu dm.rs, nakon čega možete istraživati asortiman i svoje omiljene proizvode dodati u vašu veb korpu. 

 

Osim toga, brza isporuka proizvoda za samo 60 minuta iz dm-a i dalje je dostupna putem platforme Glovo u 20 gradova širom zemlje, sa ponudom koja obuhvata oko 2.000 proizvoda.

 

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00