Početna » Kreiraj čestitku i osvoji Grand novogodišnji set

Kreiraj čestitku i osvoji Grand novogodišnji set

by Lips&Heels
0 comment

Decembarska euforija pred dolazak Nove godine je počela, a magija zimskih praznika polako se širi i donosi radost. Novogodišnji praznici asociraju na porodična okupljanja, zajedničko kićenje jelke, gozbu za trpezarijskim stolom u društvu najbližih, jednostavno na prave stvari za koje je potrebno vreme i posvećenost.

I možda većina nas ne veruje u Deda Mraza, ali negujemo ritual darivanja i uživamo u njemu. Sa velikom pažnjom biramo poklone za one do kojih nam je najviše stalo, u njih ulažemo vreme i trudimo se da im damo lični pečat.  

 

Znajući da su najlepši pokloni upravo oni kreirani uz puno ljubavi i pažnje, Grand kafa je za decembar mesec pripremila jedinstvenu novogodišnju aktivaciju za sve svoje potrošače. Naime, svi koji posete sajt Grand kafe moći će da naprave personalizovanu novogodišnju čestitku dragoj osobi, a najkreativniji biće nagrađeni novogodišnjim setom. Grand kafa je, u saradnji sa umetnicom Oliverom Klikovac, pripremila ručno rađene novogodišnje setove, kojima će nagraditi 50 učesnika konkursa. 

 

 

 

Sa željom da još jednom podseti i inspiriše ljude da pronađu vreme za ono što je zaista važno, Grand kafa poziva svoje potrošače da kreiraju jedinstvenu čestitku i obraduju svoje voljene prazničnim željama sa ličnim pečatom.  

 

Novogodišnji praznici su prava prilika da se ukrade malo vremena, napravi predah od posla i privatnih obaveza, zakuva omiljena kafa i prepusti mašti na volju i naravno, da se obraduju najbliži! 

 

 

 

 

Grand kafa vas poziva da budete kreativni, da napišite ono što u svom srcu osećate, uputite iskrene želje voljenima i dekorišete čestitku po svom ukusu dok uživate u radosti stvaranja i poklanjanja. Poželite dragoj osobi, prijatelju, kolegi, drugarici, mami ili tati što više zajedničkih trenutaka u godini koja dolazi, poželite im zdravlja, sreće, radosti i blagostanja, osmeha i najjačih zagrljaja. Uz najlepše želje za 2024. godinu, poželite im da imaju mnogo više vremena da uživaju u sebi i drugima, poželite im momente za pamćenje. 

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta