Kultna Kiehl’s Amino Acid linija je postala bogatija za dva nova proizvoda

Ključ zdrave kose započinje sa zdravim vlasištem. Suvo i nadraženo vlasište koje se ljušti ne može proizvesti zdrave vlasi. Nezavisno od teksture kose, važi sledeće- što je vlasište zdravije, to je i kosa zdravija.

Iako se vlasištu često ne daje dovoljno pažnje, o njemu treba brinuti na isti način kao što brinemo o svojoj koži, hidratacijom i hranjenjem prilikom svakog pranja. Vlasište se u sklopu rutine pranja kose može negovati pomoću maski i pilinga kako bi se uklonile mrtve površinske ćelije i kako bi mu se pružila hidratacija na isti način kao i prilikom nege kože lica. 

 

Od 2002. za potrebe nege normalne do suve kose kupci veruju šamponima i regeneratorima iz linije Amino Acid, koji sadrže jedinstvenu kombinaciju čistog kokosovog ulja, pšeničnih belančevina i aminokiselina.

Zbog toga, nije neobično da su šamponi i regeneratori koji sadrže ove visoko efikasne formule za čišćenje postali najprodavaniji u asortimanu brenda Kiehl’s. Danas, ovaj brend da ponosom predstavlja najnovije proizvode u svojoj legendarnoj kolekciji za negu kose, masku Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask i piling Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub – veganske formule pogodne za sve tipove vlasišta, uključujući osetljiva vlasišta, koje pomažu u obnavljanju i zaštiti. 

 

Piling Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub nežno uklanja mrtve površinske ćelije kože sa vlasišta i na njemu ostavlja efekat dubinskog čišćenja tako što uklanja nečistoće, tragove proizvoda za kosu i čestice prljavištine iz okoline.

Stručno osmišljena formula koja se sastoji od deset aminokiselina u kombinaciji sa morskom soli i salicilnom kiselinom je pogodna za sve tipove kose i predstavlja savršenu dopunu svake rutine nege. U ispitivanju sprovedenom među potrošačima, 90% učesnika je primetilo osećaj svežine i čistoće vlasišta na kraju dana.

Piling se može koristiti jednom nedeljno umesto šampona, za zdraviju kosu punijeg izgleda, a nakon pilinga naneti regenerator ili masku za kosu. 

 

Maska Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask neguje i hrani kosu bez otežavanja. Ova formula bez silikona nežno umiruje vlasište i pruža dugotrajnu hidrataciju. Formula sa trostrukim aminokiselinama i trigliceridima iz kokosovog mleka pruža hidrataciju vlasištu i zdrav izgled i osećaj kose. Nakon šamponiranja, nanesite proizvod na vlasište i kosu, ostavite da deluje 3-5 minuta i potom isperite.  Za dubinsko delovanje ostavite da deluje 15 minuta, zatim isperite.  

 

 

 

Novitete iz Amino Acid linije možete pronaći u Kiehl’s prodavnicama u tržnim centrima Ada Mall i Galerija Belgrade.

 

 

Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub 250ml- 5.000,00 din.

Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask 250ml – 3.900,00 din.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “Kultna Kiehl’s Amino Acid linija je postala bogatija za dva nova proizvoda

Оставите одговор

%d bloggers like this: