Lorde iznenadila albumom „Te Ao Mārama“

Lorde je iznenadila svoje obožavatelje novim EP izdanjem pod nazivom Te Ao Mārama. Reč je o pet pesama sa njenog poslednjeg studijskog albuma „Solar Power“ snimljenim na maorskom, jeziku kojim se služe starosedeoci njenog rodnog Novog Zelanda.

Na određeni način predstavljam Novi Zeland na globalnom nivou i bilo mi je bitno da snimim album o svom rodnom mestu. Želela sam da pokažem šta nas ovde čini takvima kakvi jesmo. To je divan jezik, pevanje na njemu mi je veoma prijalo. Čak i ako ga ne razumete, mislim da ćete uživati u njegovoj elegantnoj melodičnosti. “, kaže Lorde o svom novom izdanju.

Podsetimo se, nakon vrlo uspešnih izdanja „Pure Heroin“ i „Melodrama“ kojiima je osvojila srca publike širom sveta, Lorde je u avgustu ove godine predstavila svoj treći studijski album „Solar Power“ koji je doneo potpuno drugačiji zvuk i oduševio kako slušaoce, tako i kritiku. Neke od numera koje su se istakle su „Solar Power“,  „Stoned at the Nail Salon“ i „The Path“, koje su i obrađene na ovom EP izdanju. Muzičarka će održati svetsku turneju 2022. godinu, a u sklopu nje će posetiti i naš region. Nastup je zakazan za jun sledeće godine u Šibeniku gde ćemo imati prilike da, zajedno sa Lorde, pevamo nove numere.

Te Ao Mārama“ tracklist


„Te Ara Tika“ / „The Path“

„Te Ao Mārama“ / „Solar Power“

„Mata Kohore“ / „Stoned at the Nail Salon“

„Hua Pirau“ / „Fallen Fruit“

„Hine-i-te-Awatea“ / „Oceanic Feeling“

Izdanje „Te Ao Mārama“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: KLIK

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: