LP Duo giveaway i „Grappa“ muzički video

Sonja Lončar i Andrija Pavlović kao LP Duo predstavljaju novi muzički video za kompoziciju „Grappa“, ranije objavljenu u sklopu izdanja „Dead Sea“ – drugog studijskog albuma koji je duo u potpunosti komponovao, izveo i producirao za klavire, hibride i sintisajzere. Spot je, kao i prethodne, osmislio, snimio i režirao Laslo Antal – vizuelni umetnik, dizajner, filmski stvaralac, muzičar i dugogodišnji saradnik LP Dua.

Album „Dead Sea“, sastavljen od 11 kompozicija koje prate priču dvoje putnika u potrazi za smislom, dostupan je u digitalnom, CD i vinil formatu. Sva LP Duo izdanja u Srbiji se mogu kupiti putem novootvorene Ammonite Store internet prodavnice koju možete posetiti na ovom linku, a Universal Music Serbia rešio je da obraduje svoje pratioce i pokloni dve potpisane „Dead Sea“ ploče. Sve informacije o pravilima učešća i datumu izvlačenja dobitnika možete pronaći na zvaničnom @universalmusicserbia Instagram profilu.

 

Duo je trenutno na turneji na kojoj publika ima priliku da uživo čuje izvođenje kompozicija sa ovog albuma, a kalendar zakazanih koncerata i umetnički rad ovog dvojca možete pratiti na zvaničnom sajtu, kao i na društvenim mrežama.

 

GLEDAJ „Grappa“ VIDEO OVDE

SLUŠAJ „Dead Sea“ ALBUM OVDE

 

 

 

VIŠE AKTUELNIH VESTI I NOVIH IZDANJA PRONAĐITE NA LINKU: HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/UNIVERSALMUSICSERBIA/

 

 

 

 

 81 total views,  1 views today