MALI ŠEF SE VRATIO NA VELIKO PLATNO CINEPLEXX BIOSKOPA

Porodični dan uz nastavak sinhronizovane avanture ,,Mali šef: Poodični biznis“ zakazan je za nedelju, 12. septembar od 12 do 17 časova uz poklone za sve mališane. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS. Početak školske godine svakako je zabavniji uz predah u omiljenom bioskopu uz sjajnu animaciju.

 

Za sve mališane pripremili smo originalni poster filma kao i raspored časova sa motivima glavnog junaka uz kupljenu ulaznicu. Partneri Cineplexx bioskopa uveseliće mališane specijalnim poklonima. AMBIENT tapete će u svakom bioskopu obradovati dvoje najsrećnijih mališana dečijom tapetom po izboru, a WOODLAND nameštaj će u svakom bioskopu pokloniti po dve drvene igračke iz svog asortimana. Ferdinand knedle poklanjaju po tri vaučera za porodično pakovanje njihovih ukusnih knedli, a KOLIBRI sladoledi u svakom bioskopu po jedan vaučer za kilogram njihovog sladoleda po izboru, dok će mališani u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu moći i da na licu mesta probaju različite ukuse njihovih sladoleda. ADORE dekoracija potrudiće se da ovaj Porodični dan u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu izgleda raskošno uz njihovu dekoraciju inspirisanu Malim šefom.

 

 

 

 

 

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.

 

Kada beba Tina otkrije da je – ta-da! – tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

 

U sinhronizaciji ove sjajne animirane avanture učestvovali su Srđan TimarovMilan AntonićNikola VujovićSnežana Jeremić NeškovićAnđela DžaferovićMilena ŽivanovićMarko MarkovićIvana KneževićBranislav PlatišaSergej Bulatović i Darija Vračević.

 

 

 

 

Ne propustite Porodični dan u svim Cineplexx bioskopima u nedelju 12. septembra od 12 do 17 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: