Malo mašte i delić prirode – U samo nekoliko koraka napravite jedinstvenu prazničnu dekoraciju

Tokom decembra većina domova predstavlja pravu oazu novogodišnjih poklona i ukrasa. Kraj godine sve nam je bliži i zato u susret praznicima kompanija JYSK donosi inspiraciju za posebnu prazničnu dekoraciju. Posebna je zato što je sami kreirate, uz pomoć onoga što možete pronaći u prirodi i svom najbližem okruženju.

Kupovina ukrasa nije uvek najbolje rešenje, jer uz ove DIY ideje, vaše dekoracije će sigurno biti autentične, a pored toga, izrada sopstvenih proizvoda dopušta vam da se kreativno izrazite, ali i da kvalitetno provedete vreme sa ukućanima.

 

Poznata influenserka Marijana Kinđer Petrić (masha_kindjer) otkrila je na koji način možete da napravite svoju prazničnu dekoraciju u samo četiri koraka, a sve što vam je potrebno jeste dobra ideja, malo mašte i delić prirode. 

„Uživam u kreativnom stvaranju i uvek mi je draže da svoj dom oplemenim kreacijama koje sam sama osmislila, uz malo truda i mašte. Ukrase koje napravim često poklanjam prijateljima i zaista se svi oduševe. Smatram da je DIY opcija uvek zanimljivija od kupovine dekoracija koje su neretko iste i mogu se pronaći u većini prodavnica“, rekla je Marijana Kinđer Petrić i dodala da za nju prvi korak predstavlja traganje inspiracije u samoj prirodi, a ukoliko u kući pronađe nekoliko sveća i sunđer, ukras dobija dodatnu toplinu.

Tokom izrade, važno je da se ne plašite da pogrešite, već da date prostora vašoj kreativnosti.

 

  1.  Isecite sunđer na tanje delove i postavite tako da prekriju tacnu.
  2. Učvrstite sveće u sunđer.
  3.  Prekrijte tacnu i sunđer zelenilom. Mahovina je sigurno odličan izbor.
  4. Za ukrašavanje iskoristite detalje iz obližnjeg parka ili šume, a žirevi, kestenje, šipak i šišarke su samo neki od predloga.
Ukoliko vam se sviđa ideja, pozivamo vas da svoju inspiraciju pod sloganom “Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke” podelite sa drugima na Instagramu, uz hešteg #JYSKCarolijaPraznika i #JYSK.rs

 

 

Ne postoji pogrešna ideja i način izrade dekoracije. Iskoristite sve ono što vas inspiriše u prirodi, jer će to sigurno doprineti jedinstvenosti i održivosti vaših ukrasa, koje ćete koristiti dugi niz godina. DIY praznična dekoracija sadrži vaš lični pečat i zato uvek može biti lep i poseban poklon za vaše najdraže.

 

Kompanija JYSK pokrenula je novu kampanju “Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke” kako bi nas podstakla da živimo u skladu sa prirodom, razvijamo svoju kreativnost i podržimo održivost. Jer najsjanije su one uspomene u koje uložimo sopstveno vreme i trud. 

Za još inpiracije možete da posetite profile influensera koji su već podržali ideju:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by masha (@masha_kindjer)

 

 

 

 

 

 

 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: