Početna » Moderni šporeti – srce svake kuhinje

Moderni šporeti – srce svake kuhinje

by Lips&Heels
0 comment

Priprema jela je nekada bila obaveza koja oduzima vreme i izoluje kuvara, ali to više nije slučaj. U poslednje vreme, kuhinje nisu samo mesto za pripremu obroka. 

Kuvanje može biti veoma zabavno, posebno ukoliko oprema može da pojednostavi proces. Kao srž svake kuhinje, moderni šporeti će biti vaša inspiracija za kreiranje sjajnih jela i nezaboravnih uspomena sa prijateljima i porodicom.

 

Novi aparati, kao što su Gorenje samostojeći šporeti, pružaju mogućnost kuvanja i pečenja istovremeno, što pre svega znači uštedu vremena. Korisnici teže ka štedljivim aparatima koji su laki za korišćenje, a to je upravo jedan od razloga zašto Gorenje bira dizajn sa jasnim interfejsom, uvećanim oznakama na ručkama i pogodnim funkcijama za najbolje korisničko isustvo. 

 

 

 

 

 

 

Kuvajte kao profesionalac uz najnovije tehnologije

 

Moderni kuhinjski aparati imaju programe koji se ranije nisu mogli ni zamisliti, a koji će od vas napraviti kulinarskog maga jednostavije nego ikad! Želite da postanete pica majstor? Gorenje šporeti uključuju Pizza funkciju koja zagreva rernu do 300 o C i čini vašu picu savršeno pečenom.

 

Zaboravili ste da iznesete meso iz zamrzivača? Nikakav problem. Sa FrozenBake funkcijom možete peći hranu direktno iz zamrzivača. Da li zdravi obroci zvuče komplikovano i ne toliko ukusno? Korišćenjem AirFry opcije uživaćete u hraskavosti i ukusu pržene, ali ujedno niskokalorične hrane.

 

Idealne ploče za sve vrste kuvara

 

Gorenje individualni šporeti su dostupni u širini od 50 do 60 cm. Neki kuvari daju prednost gasnim šporetima jer su najsličniji tradicionalnom kuvanju na vatri, dok drugi preferiraju indukcione ploče koje mogu biti očišćene za par sekundi. Međutim, ukoliko ne možete da odlučite, kombinovani šporet nudi mogućnost rada i na struju i  na gas. 

 

 Nadogradite svoje kulinarsko iskustvo aparatima krojenim po vašoj meri i spremajte hranu kao pravi kuvar! 

 

 

 

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00