Početna » MODNI BREND LYLE & SCOTT NOVI SPONZOR OFK BEOGRAD

MODNI BREND LYLE & SCOTT NOVI SPONZOR OFK BEOGRAD

by Lips&Heels
0 comment

Kultni britanski brend Lyle & Scott postao je zvanični sponzor fudbalskog kluba OFK Beograd, s namerom da podrži tim u njegovom daljem razvoju i doprinese promociji sportskog duha, posvećenosti i fer igre.

 

 

Partnerstvo sa OFK Beogradom reflektuje dugogodišnji angažman brenda Lyle & Scott u podršci lokalnim zajednicama i promovisanju izvanrednih dostignuća u svetu sporta.

 

 

Ovom saradnjom, brend će aktivno doprineti klubu kroz različite inicijative i zajedničke programe, i pružiti snažnu podršku fudbalerima OFK Beograda koji su sezonu 2023/24 okončali kao šampioni i posle devet godina ostvarili plasman u Superligu Srbije.

 

 

 

Tokom svoje bogate istorije, Lyle&Scott je sarađivao sa legendarnim kreatorima poput Christiana Diora i neraskidivo je povezan sa tradicijom golfa – ali ono što ga čini i danas relevantnim kao u bilo kom trenutku postojanja je luksuzni pristup ležernim komadima.

 

 

U proteklim godinama, globalne kampanje brenda postale su platforma za afirmaciju mladih talenata u različitim sferama poput sporta, umetnosti i tehnologije.

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta