Početna » NAJUDOBNIJI UGG MODELI KOJE NOSIMO OVOG LETA

NAJUDOBNIJI UGG MODELI KOJE NOSIMO OVOG LETA

by Lips&Heels
0 comment

Ležerni stilovi, nenadmašna udobnost i kvalitet u kombinaciji sa mnoštvom boja i raznolikim printovima, predstavljaju glavne adute brenda UGG®, koji bez sumnje vladaju i ovom modnom sezonom.

 

 

Venture Daze muške papuče Slide It muške papuče

 

Callie ženske papuče Ashton Slide ženske papuče

 

Osnovan 1978. godine od strane australijskog surfera na obali Kalifornije, globalni lifestyle brend UGG® je u okviru kolekcije za proleće i leto 2024. predstavio modele koji ne samo da osvajaju svojim praktičnim dizajnom, već i podstiču osećaj slobode i spremnost na istraživanje nepoznatog.

 

 

Ashton Ankle kožne sandale Aubrey kožne sandale 

Cora kožne sandale

 

Od super laganih i vodootpornih rupičastih papuča, do kožnih sandala i plitkih patika, svaki komad iz nove kolekcije donosi savršen spoj udobnosti i stila. 

 

Modele odlikuju pažljivo odabrani i prozračni materijali, dok podesivi kaiševi, elegantni detalji, neutralni tonovi i upečatljivi printovi čine ove sandale, papuče i patike idealnim izborom za celodnevno nošenje tokom toplih meseci.

 

 

South Bay Low muške crne patike South Bay Low muške bele patike 

Ženske plitke kožne patike

 

 

Letnju kolekciju brenda UGG® možete da pronađete u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu i Nišu, onlajn šopu fashionandfriends.com, kao i na istoimenoj aplikaciji.

 

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta